Η Kingston σε μια αρ ντεκό BMW που μπήκε κατευθείαν στο μουσείο

Η Good Ghost ολοκληρώνει μια τριλογία-αφιέρωμα στη βαυαρική φίρμα


ΜΟΤΟ
20:30
27/09/2020
Η Kingston σε μια αρ ντεκό BMW που μπήκε κατευθείαν στο μουσείο
loading

Πριν από 4 χρόνια, ο Dirk Oehlerking της φημισμένης Kingston Customs αποκάλυψε στον εντυπωσιασμένο πλανήτη μια αρ ντεκό BMW.

White Phantom την είπε, μάγεψε τους πάντες και αργότερα κυκλοφόρησε και μια δεύτερη εκδοχή της (Black Phantom), ακόμα πιο κομψή και ραφινάτη, ξανά με καμβά την BMW.

Και τώρα ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής της custom σκηνής ολοκληρώνει το υπερθέαμα της δίτροχης αυτής τριλογίας με την ολοκαίνουρια Good Ghost.

Αυτή τη φορά ήταν μια απευθείας ανάθεση του Haas Moto Museum στο Ντάλας του Τέξας, η θέση της λοιπόν στις προθήκες του μουσείου ήταν εξασφαλισμένη.

Ο Oehlerking ξεκίνησε με μια 1980 BMW R100 RS, στην οποία χάρισε αναρίθμητα εξαρτήματα από άλλα μοντέλα της BMW. Έχει εξάλλου μια τεράστια συλλογή μηχανών και μηχανικών μερών, όλα με το λογότυπο της βαυαρικής φίρμας.

Στην τρίτη και καλύτερη ίσως αφιερωματική δουλειά του στις BMW, πήγε ακόμα πιο παλιά στον χρόνο για να φέρει στη ζωή μια αισθητική που είναι πλέον παρελθόν.

Είναι μια δουλειά που την τρως με τα μάτια, ένα αριστούργημα που μόνο το όραμα, η τεχνογνωσία και το custom κέφι του Oehlerking μπορεί να αποδώσει...

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει