Ήδη από το 2018, το ηλεκτρικό startup από το Μπρούκλιν μας άφηνε να ρίχνουμε κλεφτές ματιές στο παρθενικό του μοντέλο.

Και πλέον το eBike της Tarform είναι έτοιμο, βλέποντας την οριστική εκδοχή με την οποία θα μπει στη γραμμή παραγωγής.

2021 Luna το λένε και είναι ένα κράμα σουηδικού σχεδιασμού και μικρού βάρους (199 κιλά). Είναι εφοδιασμένο με μια ηλεκτρική καρδιά 41kW (απόδοσης 55 αλόγων), που έχει τρεις τρόπους λειτουργίας, ανάλογα αν θες επιδόσεις ή μεγαλύτερη αυτονομία.

Αν επιλέξεις το πρώτο, η Luna θα φτάσει στα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα και το κοντέρ της θα σταματήσει ηλεκτρονικά στα 150 χλμ/ώρα.

Όσο για την αυτονομία της, φτάνει τα 190 χιλιόμετρα. Ακόμα καλύτερα, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου γεμίζει κατά 80% σε μόλις 50 λεπτά.

Την ίδια στιγμή, ο σχεδιασμός της είναι αρθρωτός, κάτι που σημαίνει πως μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί όσο η ηλεκτρική τεχνολογία προχωρά. Όσο για το bodywork, είναι βιοδιασπώμενο, αποτελώντας κράμα συνθετικών και οργανικών υλικών.

Η τεχνολογία είναι εδώ το παν, γι’ αυτό και η Luna ξεκινά χωρίς κλειδί, έχει οθόνες με ενσωματωμένα Wi-Fi και Bluetooth, αναγνώριση τυφλών σημείων, οπίσθιες κάμερες, εξαρτήματα που βγήκαν από τρισδιάστατο εκτυπωτή και τέτοια πράγματα.

Η Luna είναι ανοιχτή πια για προπαραγγελίες, καθώς η παράδοσή της αναμένεται να ξεκινήσει το 2021. Όσο για την τιμή εκκίνησης, μιλάμε για 21.300 ευρώ (24.000 δολάρια).