Η Industrial Moto είχε παρουσιάσει πέρυσι το project GUS της, ένα τροποποιημένο Honda MSX 125 Grom που έγινε τρίκυκλο για να στεγάσει κι ένα καλάθι στο πλάι, κάνοντας το μηχανάκι απείρως πιο πρακτικό.

Κι εκεί θα τέλειωνε κανονικά η σύντομη ιστορία μας, αν δεν έμπαινε στη μέση ένας πρώην πεζοναύτης από το Τέξας και νυν Youtuber, o οποίος έχει έναν αδερφό, τον Nick, που πάσχει από μια σοβαρής μορφής διαταραχή του νευρικού συστήματος που του απαγορεύει να κινείται χωρίς βοήθεια.

Ο μεγάλος αδερφός Chris προσπαθεί να τον εμπλέξει σε όσο το δυνατόν περισσότερες δραστηριότητες μπορεί στην καθημερινότητά τους, μόνο που το καβάλημα της μηχανής δεν ήταν στις επιλογές τους. Ως τώρα. Γιατί μια ειδική εκδοχή του project GUS φτιάχτηκε και όλα έγιναν απλά!

Ως Project Angel Honda Grom είναι γνωστό το τρίτροχο, το οποίο χρηματοδότησε ο κόσμος, μέσω σελίδας στην εφαρμογή Go Fund Me, και έγινε πραγματικότητα με τη σύμφωνη γνώμη της Industrial Moto να ρίξει τα κόστη.

Το καλάθι δοκιμάστηκε με παιδιά από τη γειτονιά ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η άνεσή του για έναν επιβάτη, και πάλι χρειάστηκαν όμως δύο μήνες σχεδιασμού, κατασκευής, λάθους και επαναδημιουργίας.

Το Project Angel στάλθηκε στο Τέξας αλλάζοντας τη ζωή του παιδιού. Μόνο που πυροδότησε κι ένα πρωτόγνωρο ενδιαφέρον για το project και τώρα το θέλουν πολλοί!