Η μοτοσικλέτα που θέλει να μοιάζει με… τζετ!

Ένα «άλογο» αλλιώτικο από τα άλλα


ΜΟΤΟ
19:26
23/06/2019
Η μοτοσικλέτα που θέλει να μοιάζει με… τζετ!
4
loading

Η Indian Scout γιορτάζει τα 100 ένδοξα χρόνια της με μια εξωφρενική δημιουργία που δείχνει την καθαρόαιμη κληρονομιά της.

Πάνω στην ώρα για το δρώμενο Sultans of Sprint του 2019 που θα τον φέρει στη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία κατά τους επόμενους αγωνιστικούς μήνες, ο θρυλικός κατασκευαστής συνεργάστηκε με τη Workhorse για ένα από αυτά τα θεότρελα πειράματα πάνω σε δύο τροχούς.

Indian x Workhorse Appaloosa Scout τη λένε και είναι φτιαγμένη αποκλειστικά για αγώνες drag, καταραμένα γρήγορους δηλαδή, απ’ όπου έλκει και το όνομά της, από την περιβόητη ράτσα ταχύτατων αλόγων.

Εννοείται πως είναι φτιαγμένη για να μοιάζει περισσότερο σε αεριωθούμενο παρά σε μηχανή με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Όχι λιγότερες από 700 ώρες χρειάστηκαν για την κατασκευή των πρωτότυπων μερών, καθώς τροποποιήσεις και βελτιώσεις έλαβαν χώρα ακόμα και στο ντεπόζιτο της Indian Scout Bobber, όπου και βασίζεται.

Ακόμα και η Akrapovic συμμετείχε στη δημιουργία, φτιάχνοντάς της μια ανώτερης ποιότητας εξάτμιση από τιτάνιο. Όλα αυτά έστειλαν την ιπποδύναμή της στους 130 ίππους, από τους 100 της Bobber.

Υπέροχη, ιδιαίτερη και από τη μαμά της μουσειακή…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar σπκ

  έχω ένα HONDA ASTRA είσαι για μια κόντρα στα λιμανάκια

 2. avatar Ανεμιστηρας

  Το apallouza δεν ειναι γρηγορο αλογο και αυτη δεν ειναι Ιndian .

  1. avatar Μετανάστης1

   Τα απαλουζα ράτσα αλόγων με μεγάλες κηλίδες .... γρήγορα πολύ και για αυτό το λόγο τα προτιμούσαν κάποτε στην Δύση ..

 3. avatar σκουπάκι

  με ρόδες

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει