Ξέσπασε η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ» για την υπόθεση του φοιτητή από τα Σπάτα.

Οι έρευνες στα Σπάτα συνεχίζονται για τον θάνατο του 19χρονου φοιτητή, Νικόλα Ντουρτουρέκα που εντοπίστηκε απαγχονισμένος με δεμένα χέρια στο δωμάτιο του ενώ οι γονείς του είναι σίγουροι πως πρόκειται για δολοφονία.

Η οικογένεια τονίζει πως υπάρχουν αστοχίες και παραλείψεις στις έρευνες και πως το παιδί τους δεν υπάρχει περίπτωση να έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του, ισχυρίζονται μάλιστα πως το σκηνινό του θανάτου ήταν σκηνοθετημένο.

Τα θολά σημεία στις έρευνες για τον θάνατο του 19χρονου στάθηκε η αφορμή για να νευριάσει η γνωστή παρουσιάστρια.

«Εγώ θα το πω κι ας γίνομαι κουραστική. Φθάνει μια εκπομπή σε μια τέτοια λεπτή υπόθεση που έχει θύμα ένα παιδί 19 ετών που έχει πίσω δύο γονείς που δίνουν την μάχη που θα έπρεπε να είχε δοθεί από την αρχή, για να μην καλυφθεί ένα έγκλημα. Οι ειδικοί τους λένε εδώ απομακρυνθείτε από την αυτοχειρία, γιατί έχετε να κάνετε με μια δολοφονία. Λοιπόν είναι τραγικό, φοβερό οι ειδικοί να επισημαίνουν πράγματα, να σου δίνουν στοιχεία και να μην προχωρούν οι Αρχές. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω περιμένουν », τόνισε η Αγγελική Νικολούλη.

Και συνέχισε υπογραμμίζοντας: «Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν όλα αυτά τώρα. Πώς είναι δυνατόν όλοι να τα λένε  και να μένουμε εκεί; Δεν θέλω μετά από αυτή την εκπομπή να μην έχει γίνει κάτι. Ακούω με φοβερή προσοχή τους ειδικούς εδώ, είναι κρίμα να επανέλθεις για να πεις πάλι τα ίδια, να χτυπήσεις πόρτες ιθυνόντων. Δεν είναι τραγικό; Εγώ μεταφέρω την φωνή των τηλεθεατών και των γονιών. Χθες ήταν ο Νικόλας, αύριο ή μεθαύριο μπορεί να είναι άλλο παιδί που το παρέσυραν στην μαγεία. Γιατί ακούσαμε κι από άλλους φίλους το τι γινόταν στα σχολεία και στις αυλές. Πώς τα πλησίαζαν, πώς σχεδίαζαν τον σατανά πάνω τους. Και καθόμαστε με δεμένα τα χέρια; Δεν είναι τραγικό όταν βλέπεις τέτοια εξέλιξη; Άντε να δούμε λοιπόν ποιος δικαστής θα ευαισθητοποιηθεί και θα πει ”προχωράτε”».