Στο J2US βρέθηκαν να διαγωνίζονται για μια ακόμα βραδιά, αυτήν του Σαββάτου, τα εναπομείναντα ζευγάρια. Όπως πάντα, δε, όλοι οι ερασιτέχνες τραγουδιστές μαζί με τους επαγγελματίες παρτενέρ τους προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να αποσπάσουν υψηλή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή και βεβαίως την θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού που παρακολουθούσε το νέο επεισόδιο του μουσικού σόου του Alpha.

Στα highlights της βραδιάς, βεβαίως, δεσπόζει η εντυπωσιακή πρόταση γάμου που θέλησε να κάνει ο Γιάννης Σεβδικαλής στην αγαπημένη του σύντροφο, Σοφία Κουρτίδου. Κάτι που συγκίνησε εύλογα άπαντες στο πλατό του J2US με την τραγουδίστρια να αποδέχεται με χαρά και δάκρυα αυτή την πρόταση.

Όσον αφορά την βαθμολογία, ωστόσο, λίγο ή πολύ, τα πράγματα ήταν προδιαγεγραμμένα και σε αυτό το live του προγράμματος. Έτσι, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των κριτών βρέθηκαν να ισοψηφούν με 40 βαθμούς ο Γιάννης Σεβδικαλής με την Σοφία Κουρτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή και ο Σωτήρης με τον Φειδία. Στον αντίποδα πάλι και στις τελευταίες θέσεις του πίνακα είδαμε να είναι ο Στάθης Σχίζας με την Μαλού και ο Θανάσης Πάτρας με την Φαίη Ρουμπίνη.

Θα συμφωνούσε, όμως, για μια ακόμα φορά το τηλεοπτικό κοινό με την σειρά κατάταξης που δημιούργησε η κριτική επιτροπή του J2US; Μια κριτική επιτροπή την οποία ομόρφυνε η Έλλη Κοκκίνου με την παρουσία της μιας και αυτή την εβδομάδα απουσίαζε η Καίτη Γαρμπή.

Ποιο ζευγάρι θα αποχωρούσε και δεν θα τραγουδούσε ξανά στη σκηνή του μουσικού προγράμματος την επόμενη εβδομάδα;

Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, λοιπόν, ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US κάλεσε τα ζευγάρια πλάι του στη σκηνή με μοναδικό στόχο να τους ανακοινώσει τα αποτελέσματα του συμψηφισμού της βαθμολογίας των κριτών και της ψηφοφορίας των τηλεθεατών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη, σε αυτό το live του J2US, έπρεπε να δουν την πόρτα της εξόδου από το μουσικό σόου ο Θανάσης Πάτρας με την Φαίη Ρουμπίνη. «Πολύ μακρύ και πολύ ωραίο το ταξίδι! Ήταν μεγάλη η χαρά μας που ήμασταν εδώ» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής με χαμόγελο κατά την αποχώρηση του. «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, αισθάνομαι πολύ γεμάτος και χαίρομαι πολύ που το έζησα όλο αυτό».