Το ντοκιμαντέρ φέρνει κοντά τον Μάικλ με τους βιολογικούς του γονείς, Χριστίνα και Αντρέα, στο νέο επεισόδιο της σειράς του MEGA, «Famagusta», απόψε στις 22:40.

Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος συνεχίζει να καταγράφει συγκλονιστικές μαρτυρίες με το δράμα όσων έζησαν την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το ’74, για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ.

Η Σιμώνη ασφυκτιεί από την παράνομη σχέση με τον Μάικλ και βρίσκει αφορμή να φύγει μακριά του.
Ο Αντρέας και η Χριστίνα μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη της Μαριάννας.

Το ταξίδι του Παύλου με την Ιφιγένεια και τον Αντρίκο στην Αθήνα θα επισκιαστεί από μια ακόμη έξαρση της ασθένειάς του.

Τι θα δούμε στο 14ο επεισόδιο της σειράς «Famagusta»

Ο Μάικλ με αφορμή το ντοκιμαντέρ, έρχεται πιο κοντά με την Χριστίνα και τον Αντρέα. Η Σοφία επιστρέφει στην Κύπρο για να αναθερμάνει τη σχέση της με τον γιο της. Ο Μάικλ αυτή την φορά είναι πιο διαλλακτικός μαζί της. Της ζητά εξηγήσεις που εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να δώσει, ενώ συνεχίζει να είναι απορροφημένος από τις συγκλονιστικές μαρτυρίες που ακούει μέσα από το ντοκιμαντέρ. Αυτή τη φορά μια γυναίκα περιγράφει πως κατά την εισβολή είδε τον μικρό αδερφό της να εκτελείται μπροστά στα μάτια της, βιάστηκε, αναγκάστηκε σε έκτρωση και εξοστρακίστηκε από την κοινωνία καταλήγοντας πόρνη και ναρκομανής. Η Σιμώνη, μέσα στις τύψεις για την παράνομη σχέση της, φεύγει για αποστολή στο Σουδάν. Η Μαριάννα αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της στους γονείς της, οι οποίοι δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Ο Παύλος με την Ιφιγένεια και τον Αντρίκο πάνε ταξίδι στην Αθήνα, όμως η ασθένεια δεν του επιτρέπει να περάσει ξέγνοιαστα.