Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας» είδαμε πως: Οι προειδοποιήσεις της Στάσας στην Ιουλία για την συμπεριφορά της μέσα στον γάμο δεν πιάνουν τόπο και η Δέσπω αρχίζει να καταλαμβάνει όλο και περισσότερο χρόνο στη ζωή του Γιωργίκη Προβιού, που περνά τη μέρα του στην φροντίδα της μικρής του κόρης και στις εξωσυζυγικές του δραστηριότητες. Την ίδια στιγμή, οι επίμονες προσπάθειες της Χάδως να ανακαλύψει αν υπάρχει κάτι ύποπτο πίσω από την πρόωρη γέννηση του παιδιού της Ιουλίας, πέφτουν στο κενό.

Μόνη της ελπίδα πια, η Δέσπω. Που παίζοντας διπλό και τριπλό παιχνίδι, καταφέρνει να απλώσει τα δίχτυα της και να μπει για τα καλά στη ζωή της οικογένειας Προβιού. Γίνεται έτσι, μια υπαρκτή απειλή για την ενότητα της οικογένειας, όχι όμως ισχυρότερη από τον Επιφάνειο, που η απόφασή του να επισκεφτεί τον Χρήστο στην ψυχιατρική κλινική που νοσηλεύεται στην Αθήνα, θα βρει έναν απροσδόκητο συνοδοιπόρο. Όμως, κανείς τους, ούτε καν ο Στασινόπουλος δεν υπολογίζει τη νοσταλγία του Στράτου για την οικογένειά του, αλλά και την ανάγκη του να κλείσει όλους τους παλιούς του λογαριασμούς.

Το προξενιό της Ιουλίας: Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Alpha στις 22:40

Ο Ζαφείρης προειδοποιεί τον Επιφάνειο για τον Στράτο. Την ίδια στιγμή, ο Στασινόπουλος πηγαίνει στο μοναστήρι αναζητώντας τον Επιφάνειο. Ο Στράτος- γεμάτος τύψεις- επισκέπτεται τον τάφο του Νικόλα Σκούταρη κι εκεί θα τον βρει η Στάσα.

Τι θα δούμε αναλυτικά: Η επίσκεψη της Φιλιώς και του Γρηγόρη στο αρχοντικό για να δουν το μωρό της Ιουλίας, ανοίγει καινούργιες πληγές. Η απουσία του Χρήστου, θα γίνει άθελά του, ο «Δούρειος Ίππος» για την εισβολή του Γρηγόρη εκ νέου στη ζωή της Ιουλίας αλλά και της οικογένειας Προβιού. Την ίδια στιγμή, στην Αθήνα, ο Επιφάνειος, αντιμετωπίζει την πρόκληση να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα στον Χρήστο. Θα ενδώσει στον πειρασμό να πει την αλήθεια ή δεν θα διακινδυνεύσει την έτσι κι αλλιώς εύθραυστη υγεία του νεαρού νοσηλευόμενου;

Ο ψυχίατρος Νικολαϊδης, που δείχνει να καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από όσα λέει, θα δώσει στον Χρήστο το «κλειδί» για να ξεκλειδώσει το παρελθόν του και να καταλάβει μέσα απ’τις μνήμες του, τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Την ίδια ώρα, στη Λάρισα, ο ερχομός του μωρού της Ιουλίας, αποδεικνύεται πως δεν είναι τελικά αρκετός για να καταλαγιάσουν τα παλιά πάθη, ούτε να σβήσουν οι παλιοί πόθοι. Θα είναι αυτή η αρχή της καταστροφής και το προμήνυμα του επερχόμενου θανάτου του Γιωργίκη Προβιού;

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: