Στο απόλυτο ντέρμπι φαίνεται πως θα εξελιχθεί ο αποψινός αγώνας ανάμεσα στην Κόκκινη και την Μπλε ομάδα του Survivor για την ασυλία της εβδομάδας. Στο νέο επεισόδιο του Survivor (24/03) οι παίκτες των δυο ομάδων θα έρθουν αντιμέτωπες σε έναν ακόμα στίβο μάχης ο οποίος θα αποδειχθεί σκληρός και δύσκολος.

Την ώρα του αγώνα ο Φάνης βρίσκεται ξαφνικά στο έδαφος. Όλοι παγώνουν…

Ειδικότερα, όπως φαίνεται και στα πλάνα του τρέιλερ για το νέο επεισόδιο του Survivor, ο Φάνης Μπολέτσης φορώντας την Μπλε μπαντάνα καλείται να μονομαχήσει με τον Γιώργο Γκιουλέκα από την κόκκινη ομάδα. Οι δυο άντρες βουτούν στο νερό και προσπαθούν να υπερβούν, για μια ακόμα φορά, εαυτόν προκειμένου να φέρουν πόντο στην ομάδας τους.

Περνώντας όλα τα απαιτητικά εμπόδια του νέου αυτού στίβου μάχης, στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για τη νέα εβδομάδα στο Survivor, Φάνης και Γιώργος βγαίνουν από το νερό και πλησιάζουν στον στόχο. Τότε είναι που ο πολυσυζητημένος παίκτης των Μπλε πέφτει στο έδαφος και μοιάζει να σφαδάζει στον πόνο. Η Χρύσα «παγώνει» ενώ ο Γιάννης Περπατάρης σπεύδει να πάρει στα χέρια τον συμπαίκτη του προκειμένου να τον μεταφέρει εκτός στίβου μάχης.

«Ο Φάνης, έπεσε ο Φάνης εκεί» ακούγεται να φωνάζει ο Γιώργος Λιανός, έχοντας βεβαίως σφυρίξει την διακοπή του αγωνίσματος.

Η ομάδα που προηγείται στα spoilers

Πολλά και διάφορα είναι τα spoilers τα οποία κυκλοφορούν σχετικά με την ομάδα που θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Μέχρι στιγμής, η ομάδα που προηγείται στα spoilers και φαίνεται πως αναμένεται να κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας θα είναι η Μπλε.