Ότι ακόμη περιμένει τηλέφωνο από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής η Ανθή Βούλγαρη. «Why Stefanos?» διερωτήθηκε.

Χθες Πέμπτη η παρουσιάστρια της εκπομπής του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» είπε on air πως ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης την έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ, καθώς δεν απάντησε ποτέ στην κλήση της.

«Χθες του έστειλα ένα μήνυμα στην σύσκεψη. Χτυπά το τηλέφωνο, το κλείνει και μου στέλνει ένα μήνυμα ”Can I call you back?” και του γράφω ”of course”, και του εξηγώ ”είμαι η Ανθή Βούλγαρη από το Mega”. Περίμενα όλη ημέρα πάνω από το κινητό… τίποτα. Πουθενά ο Κασσελάκης. Με έφτυσε. Αυτό ακριβώς έγινε. Πότε θα με πάρει;» ανέφερε.

Έτσι σήμερα η δημοσιογράφος σχολίασε αναφερόμενη στον Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν με πήρε ποτέ! Why Stefanos?».

«Τέτοιο πλάσμα σαν τα κρύα τα νερά σε παίρνει τηλέφωνο και περιμένει…» σχολίασε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, με την συμπαρουσιάστριά του να καταλήγει πως ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δέχεται πολλές κλήσεις το τελευταίο διάστημα.

«Προφανώς δεν είναι μόνο ένα το πλάσμα σαν τα κρύα τα νερά που τον παίρνει τηλέφωνο. Έχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση» είπε η Ανθή Βούλγαρη.