Στο τέλος της έφτασε η συνεργασία του Μάνου Νιφλή με το Open με τον δημοσιογράφο να ανακοινώνει την αποχώρησή του με έναν «βελούδινο» αποχαιρετισμό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. Ο Μάνος Νιφλής, σήμερα (28/07) αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για τελευταία φορά από τη συγκεκριμένη τουλάχιστον συχνότητα.

«Κάπου εδώ φτάσαμε στο τέλος της φετινής σεζόν, όχι όλοι μας. Από την Δευτέρα θα είστε εδώ μαζί. Εγώ κάπου εδώ αποχαιρετώ για το καλοκαίρι, να ξεκουραστούμε κι εμείς λίγο» είπε ο Μάνος Νιφλής, στο τέλος της σημερινής εκπομπής «Ανοιχτή επικοινωνία», καθώς στην πρωινή ενημέρωση θα συνεχίσουν η Χρύσα Φώσκολου και ο Σπύρος Φρεμεντίτης.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα απ’ όλα στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο (σ.σ. γενικός διευθυντής του OPEN) που μας και μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτήν την εκπομπή αυτήν τη σεζόν» ανέφερε ο Μάνος Νιφλής και ευχαρίστησε στη συνέχεια τους συντελεστές της εκπομπής και την Χρύσα Φωσκόλου, της οποίας φίλησε και το χέρι on air. «Να κλείσω τη σεζόν όπως την ξεκίνησα. Καλό καλοκαίρι και ευχαριστώ πολύ όλους», είπε.

Μετά το τέλος της εκπομπής ο Μάνος Νιφλής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας με το TV Open έπειτα από μία πολύ δύσκολη, ειδησεογραφικά, περίοδο. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Christos Panagiotopoulos που μου έδωσε την ευκαιρία να συμπαρουσιάσω μία σημαντική, για το σταθμό, εκπομπή αλλά και σε όλους όσοι δουλέψαμε για να βγαίνει στον αέρα καθημερινά . Στην Georgia Linardou που σήκωσε το βάρος της αρχισυνταξίας, τον Spiros Frementitis, την Αγαθή Χατζή, τον Fanis Karabatsakis, την Δήμητρα Σέκη, Maria Zafeiriou, τον Nikos Giaprakas, τον Αντώνης Τσολναράς, τον Klearhos Marousakis και όλους τους τεχνικούς του καναλιού. Xrysa Foskolou σ´ευχαριστώ διότι μαζί μπορέσαμε να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις αλλά και μάθαμε ο ένας από τον άλλο».

Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας με το TV Open έπειτα από μία πολύ δύσκολη, ειδησεογραφικά, περίοδο. Οφείλω ένα μεγάλο…

Posted by Manos Niflis on Friday, July 28, 2023