«Έχει γίνει restart στην τηλεόραση με τη μυθοπλασία και ευτυχώς» σημείωσε η Γωγώ Μπρέμπου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολεντή. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη μυθοπλασία η οποία αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια αλλά και την αποχή της από την τηλεόραση.

«Το κοινό έχει ανάγκη να βλέπει ιστορίες που το αφορούν. Εγώ στις πλατφόρμες είχα βαρεθεί να βλέπω για άλλες χώρες τα πάντα» είπε η Γωγώ Μπρέμπου και αναφερόμενη στη μεγάλη επιτυχία της σειράς «Maestrο» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και το γεγονός ότι πλέον έχει προστεθεί στη λίστα του Netflix είπε: «Δεν νομίζω ότι υπήρχε κάποιος ρόλος που θα μπορούσα να παίξω στη συγκεκριμένη στη σειρά».

Στη συνέχεια ανέφερε για την αποχή της από την τηλεόραση επί σειρά ετών: «Από τη δεκαετία της κρίσης, από την αρχή της, δεν υπήρχε τηλεόραση, υπήρχαν διαφημίσεις για έξυπνη σίτα. Δεν υπήρχε τίποτα. Άρχισα να δουλεύω πάρα πολύ στο θέατρο, να κάνω 2-3 παραστάσεις τον χρόνο και με έναν τρόπο δεν προέκυπτε να έχω χρόνο για να κάνω γυρίσματα στην τηλεόραση».

Ποια είναι η γνώμη της για τη τρανς ηθοποιό που θα παίξει στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου; «Μπορεί ο κάθε άνθρωπος να δοκιμαστεί πάνω στη σκηνή. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος προβληματίζεται σε σχέση με τη σεξουαλική ταυτότητα κάποιου επειδή παίζει σε κάποια παράσταση. Εγώ θα προτιμούσα να απασχολούν τους θεσμούς ο προϋπολογισμός για την υγεία ή την παιδεία».