Μια δημόσια συγγνώμη ζήτησε η Ελεονώρα Μελέτη στην Αντελίνα Βαρθακούρη, με αφορμή τις δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη που έπαιξαν στο «Mega Καλημέρα».

«Θέλω να πω κάτι δημόσια στην Αντελίνα, γιατί είχα υποσχεθεί και είχα δεσμευτεί ότι θα τα πούμε προσωπικά. Παρ’ όλα αυτά, με όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μου το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς το αμέλησα και ξεχάστηκα. Την προηγούμενη φορά που είχαμε παίξει ένα θέμα με την Αντελίνα και τον Χάρη, βασιζόμενοι στις δηλώσεις του Χάρη, είχαμε σχολιάσει… Η Αντελίνα λιγάκι είχε στεναχωρηθεί με εμένα, παρόλο που δεν είχα πει κάτι κακό. Ξέρετε ότι δεν λέω ποτέ κάτι κακό για τους ανθρώπους που σχολιάζουμε», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Με χιούμορ και πολύ ωραία διάθεση είχα σχολιάσει αυτά που είχε πει ο Χάρης. Παρ’ όλα αυτά είχε ενοχληθεί και μου είχε στείλει ένα πολύ μεγάλο και συγκινησιακό μήνυμα, ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματά της σε αυτό και στον τρόπο που τα έγραφε και προσωπικά θέλω να της ζητήσω συγγνώμη αν είπαμε κάτι το οποίο την προσέβαλε, αλλά δεν είχαμε καμία τέτοια πρόθεση», συμπλήρωσε.

«Ουσιαστικά σχολιάσαμε πράγματα που ακόμα για μια φορά θέτει στο τραπέζι ο Χάρης Βαρθακούρης. Γι’ αυτό θέλω να είμαστε λίγο προσεκτικοί σε αυτά που θα πούμε. Θα χρησιμοποιήσω και αυτό που είχε πει η Αντελίνα για εμάς, ότι “δεν ξέρετε, δεν είστε μέσα στο σπίτι μας για να ξέρετε τι γίνεται”», κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.