Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star γι’ αυτή την εβδομάδα. Το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει μπει στην τελική του ευθεία και όλα δείχνουν να ανατρέπονται κάθε μέρα ενώ οι φιλίες που έχουν «χτιστεί» τους τελευταίους 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, δοκιμάζονται έντονα.

Ηλίας Μπόγδανος και Νίκος Μπάρτζης θα έρθουν σε σύγκρουση. Ποιος από τους δύο παίκτες έχει δίκιο και ποιος απλά θέτει σε εφαρμογή μια ακόμα στρατηγική;

Η χθεσινή ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έφερε αναστάτωση στους Survivors καθώς πλέον ακόμα κι αν χάσει κάποιος το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και βγει υποψήφιος μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα αν φέρει νίκη σε κάποιο από τα επόμενα αγωνίσματα.

Μια ενδεχόμενη νίκη δεν αναιρεί απλά την υποψηφιότητά του αλλά του δίνει και τη δυνατότητα να υποδείξει ένα νέο υποψήφιο. Έτσι πλέον το κάθε αγώνισμα ασυλίας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αφού οι ανατροπές που μπορεί να φέρει είναι μεγάλες.

Ο νικητής της δεύτερης ασυλίας

Στο δεύτερο αγώνα ασυλίας οι παίκτες δίνουν τα πάντα για τη νίκη. Το αποτέλεσμα όμως δείχνει πως κάποιοι δεν σκέφτονται μόνο το ατομικό συμφέρον. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η παίκτρια που θα κερδίσει τη δεύτερη ατομική ασυλία, θα είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η παίκτρια μπαίνει όμως στο στόχαστρο των συμπαικτών της καθώς θεωρούν πως ο σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης την «άφησε» να κερδίσει σε ματσάρισμα.

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι παίκτες μετά τον στίβο μάχης θα αναμετρηθούν με την κάλπη. Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star; Τα spoilers αναφέρουν πως από την κάλπη θα βγει το όνομα του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Η τελική επιβεβαίωση θα έρθει απόψε στις 21:00 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.