Με αφορμή τη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Τετάρτης 14/6 στο Καλλιμάρμαρο ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και συγκέντρωσε πάνω από 50.000 άτομα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε μια δική της ιστορία από την περίοδο που ήταν φοιτήτρια.

«Ήμουν μικρή, ήμουν φοιτήτρια. Μόλις είχα τελειώσει το σχολείο και μου άρεσε πολύ ο Τσακνής, ο Μαχαιρίτσας, ο Πακακωνσταντίνου. Πήγαινα συνέχεια στις συναυλίες και ερχόταν και η μαμά μου γιατί ήμουν 18 τότε. Και έλεγε ο μπαμπάς μου, “αγχώνομαι με τις συναυλίες που πηγαίνει η Κατερίνα. Αγχώνομαι μη μου βγει κομμουνίστρια. Πρόσεχε το παιδί μη βγει κομμουνίστρια”… Είχε το άγχος μη βγω κομουνίστρια… Του έχει φύγει το άγχος πλέον. Βέβαια τώρα με τον κύριο Κουτσούμπα πάλι αγχώνεται» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια μάλιστα η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως στα φοιτητικά της χρόνια ήταν ερωτευμένη με τον Διονύση Τσακνή.

Να θυμίσουμε ότι προ εβδομάδων η παρουσιάστρια είχε έναν… επικό καβγά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο αρνούμενη τις κατηγορίες του («Μερικές φορές νομίζω ότι βρίσκομαι σε κομματική οργάνωση βάσης της Νέας Δημοκρατίας») ότι η εκπομπή δεν δίνει ισάξιο χρόνο στο ΚΚΕ. «Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παραδίδει το κανάλι στο ΕΣΡ, το κανάλι δίνει ισάξιο χρόνο σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, όταν τότε τέθηκε το ζήτημα της πολυφωνίας στην εκπομπή της.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέμενε: «Είμαι ένας πολίτης, είμαι Αριστερός και επειδή βρισκόμαστε στο 2023 η Ελλάδα οφείλει να ακούσει και τη δική μου γνώμη σε όλες τις εκπομπές. Πολλές φορές αν πω κάτι ψάχνουν την κερκόπορτα και ακούω όλες τις αντιδράσεις επάνω μου» και τότε η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε πως από τους πολιτικούς αρχηγούς συμπαθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Δημήτρη Κουτσούμπα. «Πόσες φορές εκθειάζω τον κύριο Κουτσούμπα και το ΚΚΕ; Γιατί δεν λες ότι είμαι Αριστερή, λοιπόν;» του απευθύνθηκε τότε η παρουσιάστρια, για να λάβει την κάθετη απάντηση του συνεργάτη της «Γιατί δεν είσαι, γι’ αυτό δεν το λέω…».