Έντονα και πρωτόγνωρα συναισθήματα, αδρεναλίνη στο κόκκινο, αγωνία στο κατακόρυφο αλλά και συγκίνηση είχε το επεισόδιο του «The Chase» που προβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (01/06) μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Η Λουίζα, ο Αλέξανδρος και ο Αποστόλης αναμετρήθηκαν στον τελευταίο γύρο του παιχνιδιού με τον chaser, που στο εν λόγω επεισόδιο ήταν το «Βουνό», διεκδικώντας το ποσό των 13.000 ευρώ που είχαν συγκεντρώσει ο κάθε ένας στους προηγούμενους γύρους από τις σωστές απαντήσεις τους. «Αυτήν την κατάσταση δεν την έχουμε ξαναζήσει» τόνισε η Μαρία Μπεκατώρου και όντως στο πλατό όλοι έμελλε να βιώσουν μια πρωτοφανή ψυχική κατάσταση.

Η «καταδίωξη» άρχισε και τελικά η τριάδα… αποδείχτηκε Αγία καθώς νίκησε το «Βουνό» κερδίζοντας με το… σπαθί της το μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο είναι το μεγαλύτερο που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ποτέ ομάδα στο «The Chase», ξεπερνώντας κατά 100 ευρώ το αμέσως προηγούμενο μεγαλύτερο, που ήταν 12.900.

Η Μαρία Μπεκατώρου με το που έληξε το χρονόμετρο άρχισε να φωνάζει «ωχ, θα τρελαθώ ρε παιδί μου», πηδούσε από τη χαρά της, έλεγε δυνατά «πω, πω», μην μπορώντας να διανοηθεί αυτό που είχε συμβεί, – το ίδιο φυσικά ένιωθαν και οι παίκτες που αγκαλιάζονταν χαρούμενοι και τρελαμένοι και παραμιλούσαν «τι έχει γίνει;», «καλά πήγε αυτό» – και αφού πήρε μια ανάσα, το επόμενο συναίσθημα που της βγήκε ήταν η συγκίνηση.

Η παρουσιάστρια βούρκωσε από την ένταση και από αυτό που μόλις είχαν καταφέρει οι διαγωνιζόμενοι στο παιχνίδι και εξήγησε για την συναισθηματική της κατάσταση:

«Έχω χαρεί πάρα πολύ. Ξέρεις τι έχει γίνει Λουίζα; Είστε τρεις διαφορετικοί άνθρωποι που φεύγετε από εδώ με 13.000 ευρώ με πολλή αγάπη. Εγώ αυτό που θα σας πω, γιατί το νιώθω πολύ έντονα, είναι ότι αυτές οι στιγμές μας κάνουν όλους πάρα πολύ χαρούμενους και γι’ αυτό που έχω να σας ευχαριστήσω είναι για αυτό που μας κάνατε και εμένα προσωπικά να ζήσω σήμερα εδώ», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.