Στον καναπέ της εκπομπής του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται!» της Ναταλίας Γερμανού έκατσαν οι ηθοποιοί Αναστασία Τσιλιμπίου και ο Ιωάννης Απέργης που πρωταγωνιστούν στη σειρά του «Αυτή η νύχτα μένει».

Ο Πόντικας και η Μυρτούλα, το πολυαγαπημένο ζευγάρι που έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών επεσήμανε αναφερόμενο στη σειρά πως την έχει αγαπήσει πολύς κόσμος. «Ήταν τιμή μας που ήμασταν δίπλα σε αυτούς τους μεγάλους ηθοποιούς» ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη τονίζοντας πως «η Αναστασία είναι ηθοποιάρα και ο χρόνος θα το δείξει».

Μιλώντας για τη φιλία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους η Αναστασία είπε «ο Γιάννης ήταν το πρώτο άτομο που ένιωσα ηρεμία και ασφάλεια, ήξερα ότι αν είχα κάποιο πρόβλημα θα με βοηθήσει, είναι ένα παιδί χρυσό και δεν το καταλαβαίνει πολλές φορές».

«Η ατμόσφαιρα στα γυρίσματα είναι πολύ ευχάριστη»

Και οι δύο παραδέχθηκαν ότι η ατμόσφαιρα στα γυρίσματα είναι πολύ ευχάριστη και αυτό αποδεικνύεται και από τα ξεκαρδιστικά βίντεο που ανεβάζουν στα social media.

«Με την ομάδα από τα μπουζούκια με πρώτους τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Θανάση Βλαβιανό, δεν μπορείς να κάνει σκηνή, γελάμε συνέχεια και ο σκηνοθέτης λέει ”ρε παιδιά δράμα κάνουμε τι γίνεται;”» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης.

Αναφερόμενη στον ρόλο της η ηθοποιός δήλωσε: «ήταν τιμή μου να φέρω στη ζωή αυτό το χαρακτήρα, την πονούσα και την πονάω ακόμη. Και πολλές φορές στις δύσκολες στιγμές πραγματικά πονάω τη Μυρτώ και κάθε Μυρτώ που μπορεί να περνά κάτι αντίστοιχο. Το καλό είναι ότι η σειρά μας, δείχνει αληθινά τι ζει ο κόσμος. Και ήταν τιμή μου που μπόρεσα να το δείξω και έμαθα κι εγώ πολλά».

«Υπάρχουν άντρες σαν τον Πόντικα αλλά είναι λίγοι. Έχουμε μάθει να αγαπάμε κάπως διαφορετικά ή να βλέπουμε τις γυναίκες κάπως διαφορετικά. Αν όλοι ήταν σαν τον Πόντικα και τη Μυρτούλα πόσο διαφορετική θα ήταν η χώρα μας» επεσήμανε ο Γιάννης.

Θα καταλήξουν μαζί η Μυρτώ και ο Πόντικας; «Σαν Γιάννης πιστεύω ότι δεν πρέπει να μείνουν χώρια αυτοί οι δυο χαρακτήρες, εγώ δεν πρόκειται να την αφήσω!», είπε ο Γιάννης.

«Η Μυρτώ νιώθει απίστευτη ντροπή για αυτό που έχει ζήσει και ίσως να νιώθει ότι φταίει χωρίς να φταίει. Γι’ αυτό ίσως αρνήθηκε την πρόταση του υπέροχου Πόντικα, αλλά εμείς θέλουμε να είναι μαζί», τόνισε η Αναστασία.

Κλείνοντας, καλέσαν όλον τον κόσμο που αγάπησε την Νύχτα να βρεθεί στη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού «Αυτή η νύχτα μένει – Live» στις 19 Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας με τα αγαπημένα τραγούδια του ’80 και τη συμμετοχή των πρωταγωνιστών της σειράς.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη: