Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Ant1 «Παγιδευμένοι» είδαμε πως: Ο Σπύρος ομολογεί τα πάντα στον Δημήτρη, καθώς και την εμπλοκή του Γεράσιμου. Ο Δημήτρης πιέζει τον Γεράσιμο να του πει πού είναι ο Θοδωρής. Ο Νίκος ζητάει από τον Χατζή να αναλάβει το διαζύγιό του με τη Χρύσα και να διεκδικήσουν την επιμέλεια της Λίνας. Ο Αλέκος δέχεται υπό έναν όρο. Να τον βοηθήσει να τσακίσουν μαζί την Άννα. Του ζητάει να μαζέψει στοιχεία για τις κινήσεις της, ώστε να τους εξοντώσουν όλους.

Κι ενώ ο Δημήτρης αποφεύγει την Άννα, εκείνη φτιάχνει χαρούμενη το σπίτι τους και τον πιέζει να έρθει να το δει. Ο Δημήτρης, καταρρακωμένος, αποφασίζει να μιλήσει στην ανυποψίαστη Άννα.

Τι θα δούμε απόψε στις 22:00 στον Ant1;

Λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά της αλήθειας, κάποιοι προσπαθούν να προφυλάξουν ό,τι έχουν πιο πολύτιμο στη ζωή τους και κάποιοι σχεδιάζουν τον δικό τους δρόμο διαφυγής. Ποιοι θα σωθούν και ποιοι θα παραδοθούν στις φλόγες; Ο Δημήτρης είναι έτοιμος να πει στην Άννα όλη την αλήθεια. Εκείνη είναι τόσο χαρούμενη για το καινούργιο τους σπίτι κι εκείνος διστάζει, δεν μπορεί να βρει τον τρόπο να της μιλήσει.

Υπάρχει, όμως, ένα πρόσωπο που είναι έτοιμο να ανάψει την πρώτη σπίθα. Ο Αλέκος έχει αποφασίσει να οδηγήσει την Άννα στα πραγματικά γεγονότα, και να της αποκαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από τον φόνο του πατέρα της. Ξεδιπλώνει το σχέδιό του και καταφέρνει, τελικά, να φέρει την Άννα αντιμέτωπη με τη φρικτή αποκάλυψη. Πώς θα αντιδράσει; Θα βρει τη δύναμη να διαχειριστεί τα συναισθήματά της ή θα καεί από τη φωτιά της αλήθειας;

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: