Οι παίκτριες εμφανίστηκαν για άλλη μια φορά μπροστά τους κριτές του My Style Rocks στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/5) προκειμένου να βαθμολογηθούν για τις εμφανίσεις τους. Όταν έφτασε η ώρα της Νικόλ, είπε στον Στέλιο Κουδουνάρη ότι είναι εκνευρισμένη με κάποιους άσους που λαμβάνει σε βαθμολογίες της για look της που θεωρεί ότι είναι για παραπάνω πόντους, όταν ρωτήθηκε από τον Κύπριο σχεδιαστή αν είναι καλά.

«Δεν νομίζω ότι έρχομαι εδώ για άσο. Εσείς και ο κύριος Σκουλός μου βάλατε “1”, αλλά εντάξει» ανέφερε η διαγωνιζόμενη ύστερα από μικρή πίεση να είναι ειλικρινής και να πει τι της συμβαίνει και αναφερόταν στη βαθμολογία που έλαβε στο έκτακτο επεισόδιο της Κυριακής (21/5) με θέμα τις εκλογές και συγκεκριμένα «Πρώτη Κυρία».

Εκείνη την στιγμή παρενέβη ο Δημήτρη Σκουλός λέγοντας «δεν θέλεις να μιλήσω γιατί στον δικό μου άσο – που ήταν για άσο η εμφάνισή σου – ήσουν και αγενής, απλά δεν το σχολίασα», με την διαγωνιζόμενη να δείχνει έμπρακτα την ενόχλησή της «δεν ήμουν αγενής, απλά κλείστηκα».

Ο φωτογράφος και κριτής, όμως, δεν σήκωνε κουβέντα για το αντίθετο προσθέτοντας «ήσουν αγενής, κοίταζες αλλού, έκανες γκριμάτσες, περίμενες βιαστικά να τελειώσω, να βαθμολογήσω και να φύγεις».

Η παίκτρια ακούγοντάς το ξέσπασε σε κλάματα «αν το έκανα αυτό σας ζητώ συγνώμη, δεν το παρατήρησα, το έκανα αυθόρμητα, μου βγήκε από την πίεση», με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να παίρνει τον λόγο και να λέει στην παίκτρια ότι καταλαβαίνει και την πίεση και την κούραση και τον φόβο τους με τις χαμηλές βαθμολογίες, ο οποίος μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ανησύχησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Γιατί κλαις; Τι έχει συμβεί;»

Για άλλη μια φορά ξέσπασε σε δάκρυα η Σελένη στο «My Style Rocks» και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προσπαθούσε να μάθει τι έχει συμβεί, αλλά η παίκτρια ήταν ανένδοτη και δεν ανέφερε τι την απασχολεί.

«Θέλουμε να μας πεις. Συζητάμε αρκετή ώρα για ένα θέμα, το οποίο το αφήνεις να αιωρείται και κάνουμε και λάθος… Δεν είναι θέμα η συγγνώμη, αλλά να ξεκαθαρίσουμε τι θέλεις και να σε βοηθήσουμε. Γιατί κλαις; Τι έχει συμβεί; Τι σε έχει στενοχωρήσει;» ανέφερε ταραγμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο Δημήτρης Σκουλός έκλεισε την συζήτηση λέγοντας ότι νιώθει πως είναι αδικημένη από κάτι και δεν το λέει.

Νωρίτερα η Σελένη είχε ενοχληθεί με τους βαθμούς σε κορίτσια που φέρνουν ρούχα από σχεδιαστές και το είπε ξεκάθαρα στην Όλγα «Αυτό επιβραβεύεται στον διαγωνισμό…».