Με ένα δυνατό επεισόδιο που θα προβληθεί στις 21:00 ξεκινά η εβδομάδα για τη σειρά του Alpha «Σασμός». Ο Μαθιός ομολογεί στη Βασιλική τον φόνο του Στεφανή.

Η αποκάλυψη της αλήθειας συντρίβει τη Βασιλική, η οποία αντιδρά απεγνωσμένα. Ο Μαθιός προσπαθεί να της εξηγήσει, αλλά μάταια.

Την ίδια στιγμή, η συμπεριφορά τους θορυβεί το Νικηφόρο, την Καλλιόπη και τον Αστέρη, που προσπαθούν να μάθουν τι έχει συμβεί. Το γλέντι προς τιμήν του Αντώνη, στον τόνο του μοναδικού Βασίλη Σκουλά, συνεχίζεται με επιτυχία.

Ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αργυρώ και μοιάζει να δίνει μία νέα ευκαιρία στη σχέση τους. Η Βασιλική επιστρέφει στο σπίτι, αλλά το γυαλί για εκείνη και το Μαθιό μοιάζει να έχει ραγίσει οριστικά.

Δείτε το 1ο sneak preview:

Δείτε το 2ο sneak preview:

Δείτε το trailer:

Δύο μεγάλες καλλιτεχνικές προσωπικότητες της Κρήτης συναντήθηκαν στο γύρισμα για το γλέντι της επιστροφής του Αντώνη

Η Μαρία Τζομπανάκη με τον Βασίλη Σκουλά έχουν μακρά πορεία γνωριμίας, λόγω καταγωγής αλλά και συνεργασίας. Βέροι κρητικοί και οι δύο, εκπροσωπούν και τιμούν τον τόπο τους όπου κι εάν βρεθούνε με την τέχνη τους και με την παρουσία τους- η Μαρία Τζομπανάκη είναι και πρέσβειρα πολιτισμού της Κρήτης. Παράλληλα, έχουν συμπράξει δισκογραφικά αλλά και σε συναυλία στο Ηρώδειο σε ένα homage στην κρητική μουσική από την οποία δεν έλειπαν, φυσικά, τα ριζίτικα.

Στο γλέντι για την επιστροφή του Αντώνη (Δημήτρης Ήμελλος) τραγουδάει ο Βασίλης Σκουλάς. Ο «Πατριάρχης του κρητικού τραγουδιού» με τη χαρακτηριστική, ιδιαίτερη κι αγαπημένη του χροιά χαρίζει μοναδικές στιγμές στους συνδαιτημόνες. Λίγο πριν φτάσει με το συγκρότημά του στην πλατεία της Άνω Ποριάς, συναντά την Καλλιόπη (Μαρία Τζομπανάκη). «Εμείς οι Σταματάκηδες, όπως καταλαβαίνεις, δεν χωρούμε σε γλέντι Βρουλάκικο» του λέει. Και του θυμίζει ότι ο άντρας της, ο Βασίλης Σταματάκης (Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης), του είχε μεγάλη αδυναμία. «Θα φτάσει η φωνή κι η λύρα σου ‘κεια πάνω σήμερα και θ’ αγαλλιάσουν ούλοι οι αγγέλοι! Άντε, με το καλό» τον αποχαιρετά.

Σασμός

Η σειρά του Alpha «Σασμός» προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00.