Υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor All Star είναι η Μελίνα Μεταξά μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Γιώργο Κόρομι. Η παίκτρια, το βράδυ της Τετάρτης (17/05) μοιράστηκε τα συναισθήματά της με τους τηλεθεατές μέσα από την κάμερα του Survivor All Star και σε κάποια στιγμή δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Ψυχολογικά έχω κουραστεί πάρα, πάρα πολύ. Μου λείπουν πάρα πολύ οι δικοί μου άνθρωποι. Απλά και από την άλλη μπορώ να πω ότι περνάω πάρα πολύ ωραία, τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου προσπαθώ να μην με επηρεάζουν όλα αυτά τα πράγματα που γίνονται» ανέφερε αρχικά η Μελίνα Μεταξά και πρόσθεσε: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας και χθες το βράδυ μου φάνηκε πραγματικά σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας όλο αυτό. Και ο τρόπος που έγινε. Δεν έδωσα κανένα δικαίωμα να μου συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο η Μαριαλένα και περίμενε χθες το βράδυ, επειδή αισθάνεται την άνεση και είναι εδώ με την σχέση της, έχει τους κολλητούς της από την αρχή του παιχνιδιού και είναι σαν να μιλάει εκ του ασφαλούς. Σαν “εγώ να μπορώ να κάνω ότι θέλω” και “έτσι είναι τα πράγματα”. Όχι, δεν είναι έτσι».

«Το όμορφο είναι ότι είδα μια άλλη πλευρά κάποιων ανθρώπων που στην τελική ίσως και όλα αυτά που λένε για τους υπόλοιπους να τα κάνουν και αυτοί; Εντάξει, το κρατάμε και αυτό και συνεχίζουμε» συμπλήρωσε, ακόμα, η Μελίνα Μεταξά.