Μόνο μαλλί με μαλλί δεν πιάστηκαν η Νικόλ, η Χαρά και η Emilia στο… «εμπόλεμο» πλατό του My Style Rocks στο επεισόδιο της Πέμπτης (11/5).

Αφορμή στάθηκε η βαθμολογία της Νικόλ στη Χαρά, με την πρώτη να ανταλλάσσει βαρείς χαρακτηρισμούς με την Emilia. Η Νικόλ κατηγόρησε την Χαρά λέγοντας ότι έχει παρεισφρήσει στην κλίκα των ευνοούμενων της Emilia.

«Από το πρωί έχω τάσεις για εμετό κι αυτό μου επιβαρύνει την τάση με αυτά που ακούω… Είστε πολύ obsessed με εμάς. Μιλούσες επάνω στον κ. Κουδουνάρη. Αυτό είναι τραγική ειρωνεία κι ασέβεια» είπε η Emilia για την Νικόλ αρχικά.

«Αν όντως η Χαρά δεν πάει να κάνει αυτό που νομίζω, θα της ζητήσω δημόσια συγγνώμη… Αστεία είσαι εσύ που κάνεις τον κλόουν» συνέχισε η Νικόλ, όταν η Χαρά ανέφερε πως όσα λέει είναι αστεία.

«Τι είναι αυτά που λες; Έχεις ξεφύγει Νικόλ. Μαζέψου! Έχεις πάρει δύο νίκες και νομίζεις ότι εδώ μέσα είμαστε… Ξύπνησες για να το παίξεις τι; Μέχρι τα μέσα του παιχνιδιού το έπαιζες θύμα. Σε έχουν κατακράξει έξω και για το πόσο φίδι είσαι εδώ μέσα» απάντησε η Emilia στο My Style Rocks.

«Κι εσένα σε έχουν κατακράξει που έχεις την στιλίστρια και την έβγαζες. Εσύ είσαι το φίδι. Παίζεις πίσω από τις πλάτες μας. Είσαι μυθομανής κι ο ορισμός του ό,τι δηλώσεις είσαι» κατέληξε η Νικόλ.

«Η επιλογή των κομματιών είναι τόσο βασική όσο και εσύ!» – Η ειρωνική Μέλντα στήθηκε στον τοίχο από την Όλγα και την Ειρήνη

Η είσοδος της Μέλντα στο My Style Rocks δεν έχει γίνει και με τις καλύτερες προδιαγραφές με τις παλιές να κάνουν κατά μέτωπον επίθεση σε κάθε εμφάνισή της. Η νέα παίκτρια από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση έκανε αρνητικό ρεκόρ στο παιχνίδι καθώς τόσο οι συμπαίκτριές της όσο και οι κριτές την βαθμολόγησαν με μονάδα γεγονός πρωτόγνωρο, ενώ και στα επόμενα επεισόδια η διαγωνιζόμενη δεν λέει να ανέβει από την… βάση.

Η στυλιστική επιλογή της Μέλντα και την Πέμπτη (11/5) – στο κόνσεπτ της πήγαινε σε έκθεση σε γκαλερί στο Κολωνάκι – δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, το διαφορετικό με την Όλγα να πιστεύει ότι είναι τρολ.

«Είναι τρολ; Η επιλογή των κομματιών είναι τόσο βασική…», είπε η Όλγα, με την Ειρήνη να προσθέσει: «…όσο εσύ!».

Όπως ήταν φυσικό, τα αίματα άναψαν με την Μέλντα να μη δέχεται την κριτική και τις «παλιές» να συνεχίζουν την επίθεση αφού θεωρούν πως η παίκτρια τις κοροϊδεύει, καθώς οι εμφανίσεις της είναι απλές, παλιακές, δεν αποτελούν μόδα και δεν παρουσιάζουν κάποια πρόταση.

Η Μέλντα ήταν πολύ ανήσυχη όταν πήγε μπροστά στους κριτές, ωστόσο ο Δημήτρης Σκουλός την βαθμολόγησε με «2». Ο κριτής που έχει πολλάκις εκφραστεί αντίθετος με τις συνεννοήσεις των παικτριών ως προς τις βαθμολογίες και ο οποίος έχει δηλώσει ευθαρσώς πως δεν θα δικαιολογεί τον βαθμό που βάζει γιατί οι διαγωνιζόμενες με τα «μαγειρέματά» τους καταστρέφουν προσπάθειες που αξίζουν και… βγάζουν κόπο και δουλειά είπε στην Μέλντα αφού έδειξε τον πίνακά του «Σου βάζω “2” γιατί μπορώ».