Στην πασαρέλα του My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου ήρθε, το απόγευμα της Πέμπτης (4/5), η Μέλντα Σαϊνη στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η νέα παίκτρια έμελλε να σημειώσει ένα… ιστορικό ρεκόρ.

Ειδικότερα, η Μέλντα Σαϊνη κατόρθωσε να αποσπάσει από όλες τις συμπαίκτριες της «άσους» στη βαθμολογία τους. Κάτι που εύλογα παρατήρησε με μεγάλη έκπληξη και η παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κατερίνα Καραβάτου. «Αισθάνομαι ότι θέλω να έρθω λίγο κοντά σου! Γιατί κοίταξε να δεις τώρα… Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Να είναι δηλαδή όλοι άσοι. Πρωτοτυπείς, βεβαίως, αυτός είναι και ένας λόγος να το δεις» τόνισε έχοντας πάρει αγκαλιά την διαγωνιζόμενη.

«Αισθάνομαι μια χαρά. Κάθε μία έχει την άποψη της και δεν με πειράζει» ομολόγησε, με αμήχανο χαμόγελο η Μέλντα Σαϊνη για το… φουλ του άσου που απέσπασε από τις συμπαίκτριες της.

«Είμαι σε σοκ! Αλλά θα το ξεπεράσουμε, ναι… Τι να πω βρε κολλητή; Τι να πω τώρα εγώ; Αυτό δεν είναι styling, αυτό είναι αντι-styling» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Όλγα προς τη νέα της συμπαίκτρια στο My Style Rocks το απόγευμα της Πέμπτης στο νέο επεισόδιο του ΣΚΑΪ.

Η παίκτρια εμφανίστηκε ενώπιον των κριτών, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να σχολιάζει πως η ενδυματολογική της επιλογή της μοιάζει σαν να εμφανίστηκε στο πλατό και πρόκειται να αλλάξει για να διαγωνιστεί, ενώ δεν έκρυψε την έκπληξή του με την καθολικότητα της βαθμολογίας.

«Πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια, πρώτη φορά συμβαίνει αυτό, πρώτη φορά. Σε όλα τα χρόνια του My Style Rocks, δεν έχουν βάλει όλα τα κορίτσια “1” σε κάποιο κορίτσι και η κριτική επιτροπή. Όλοι “1”», δήλωσε ο σχεδιαστής, σχολιάζοντας πως η παίκτρια δεν τιμά την παρουσία της στο παιχνίδι κάνοντας μια τέτοια εμφάνιση.

H απρόσμενη αποκάλυψη παίκτριας που τους άφησε όλους με το στόμα… ανοιχτό

Κανείς δεν περίμενε τα όσα αποκάλυψε η παίκτρια του My Style rocks Σελένη Φωτιάδη στο επεισόδιο της Πέμπτης (4/5).

Η Ειρήνη Καζάκη στο concept της ντύθηκε υποψήφια ενός εναλλακτικού κόμματος που κατεβαίνει στις εκλογές και διάλεξε την Emilia Vodos να της γράψει τον λόγο της.

Τότε η Σελένη Φωτιάδη πήρε τον λόγο και είπε: «Καταστράφηκαν οι δουλειές μου. Καταστράφηκα!».

Η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε τότε την διαγωνιζόμενη αν όντως ασχολείται με αυτό και η ίδια της απάντησε: «Πολλά χρόνια!».

«Το λες αλήθεια; Αλήθεια; Κάνεις και αυτό; Αλήθεια;», της είπε τότε η παρουσιάστρια άναυδη.

«Νόμιζα ότι το ξέρατε», πρόσθεσε τότε η Σελένη Φωτιάδη.