Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε την Τετάρτη (10/5) η Νίνα Λοτσάρη, η οποία μίλησε και για την περίοδο που κάποιοι πίστευαν πως έχει νευρική ανορεξία.

«Διδάσκω σε σχολή το πώς να διαχειριστείς το άγχος σου πάνω στη σκηνή. Βεβαίως και έχω νιώσει απόρριψη στον χώρο. Η μεγαλύτερή μου ανασφάλεια για τον χώρο έχει να κάνει με τη διάρκεια. Δε θέλω να γίνω μια γραφική καλλιτέχνιδα που δε μπορεί να κάνει κάτι και το κάνει με το ζόρι. Θέλω να μπορώ, αλλιώς να μην το κάνω. Πρέπει να γυρίζουμε και σελίδα στη ζωή. Δε μπορούμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα που κάναμε στα 20 και στα 30, πόσω μάλλον τώρα που κοντεύουμε τα 50. Έχω ψηλά τον πήχη στη δουλειά μου. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα που δεν με εκφράζουν μόνο για τα χρήματα και τη δόξα. Έχω πει περισσότερα όχι απ΄ ότι ναι», είπε αρχικά η Νίνα Λοτσάρη και συνέχισε:

«Αγαπάω πολύ τη Νίνα γι’ αυτά που έχει καταφέρει και για το γεγονός ότι ακόμα και τώρα, σε αυτή την ηλικία προσπαθεί να αισθάνεται όμορφα με τον εαυτό της. Δε θα τα παρατήσει γιατί εκεί είναι η αποτυχία του ανθρώπου. Η αποτυχία του ανθρώπου είναι όταν τα παρατάει. Η κοινωνία καταπιέζει πάρα πολύ τις γυναίκες με αποτέλεσμα να αγχώνονται πάρα πολύ για την ηλικία τους, κάτι για το οποίο εγώ ήμουν απενοχοποιημένη από πάντα. Γιατί πρέπει να κρύψω αυτό που είμαι; Δεν το δέχομαι αυτό. Δεν θα σταματήσω ποτέ να γυμνάζομαι, στη διατροφή δεν στερούμαι τίποτα απλά δεν θα φάω ποσότητες. Παίρνω για παράδειγμα σιγά σιγά με το κουταλάκι το γλυκό για να νομίζω ότι έχω φάει πολλές φορές. Μια εποχή είχα αδυνατίσει πολύ λόγω των shows που έκανα. Μπορεί να ήμουν και 7-8 κιλά λιγότερα από ότι είμαι τώρα. Νόμιζαν ότι είμαι ανορεξική και μου έστελναν γράμματα γιατροί και μου έλεγαν “κυρία Λοτσάρη, πηγαίνετε να κοιταχτείτε, είστε άρρωστη”».

Η Νίνα Λοτσάρη μίλησε και για τη σχέση με τον σύντροφό της:

«Με τον σύντροφό μου είμαστε πάνω από δυο χρόνια μαζί. Μαζί με τον έρωτα χτίστηκε και η αγάπη. Υπήρχε μια φοβερή χημεία μεταξύ μας από την αρχή. Ενεργειακά είμαστε το ίδιο πράγμα. Έχουμε δυο πολύ δυνατές ενέργειες που συμπορεύονται και συμπλέουν υπέροχα. Είμαστε αχώριστοι».

Τέλος, σχετικά με τον πατέρα των παιδιών της ανέφερε: «Με τον μπαμπά τον παιδιών μου έχουμε μια σχέση με πολλή σύμπνοια. Έχουμε χαράξει κοινό τρόπο διαπαιδαγώγησης. Εμπιστεύομαι την κρίση του και εκείνος τη δική μου».