Στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (8/5), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε τον Νίκο Ανδρουλάκη. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μοιράστηκε στιγμές από την πολιτική και προσωπική του διαδρομή. Μίλησε, όμως, και για τη ζωή του εκτός της πολιτικής σκηνής.

Όπως αποκάλυψε, «ξέφυγε» από την οικογένειά του και έγινε Παναθηναϊκός και αφορμή στάθηκε ένα ποντίκι!

«Μου έχει κάνει εντύπωση που ο γιος μου ο Μαρίνος-Ίωνας δεν μπαίνει σε αντιπαραθέσεις ούτε για τα πολιτικά ούτε για τις ομάδες. Έχει ενδιαφέρον στο να ακούει, θα πετάξει και μια δηλητηριώδη ατάκα και απλώς θα παρακολουθήσει. Εμένα όλη μου η οικογένεια είναι Ολυμπιακοί. Και το 1986 ή το 1987 είχε μπει ένα ποντίκι στο σπίτι μας στο χωριό και πήγε η γιαγιά μου να το κυνηγήσει. Μου είπε να κάτσω πάνω στο τραπέζι και θα μου έβαζε τον Βαζέχα στην τηλεόραση. Έπαιζε ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό 4-0 (σ.σ. το ματς είναι το 1986) στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Και έκτοτε ερωτεύτηκα τον Σαραβάκο και άλλαξα ομάδα. Όλοι έμειναν Ολυμπιακοί και μόνο εγώ άλλαξα. Με εκδικήθηκαν επειδή ήμουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας και “έπεσαν” πάνω στον γιο μου (σ.σ. είναι Ολυμπιακός). Πλέον δεν πάω συχνά στο γήπεδο».

Τι τον οδήγησε να κάνει Bungee Jumping στις 3 τα ξημερώματα και σε ποιο ταξίδι, του επιτέθηκαν βίαια και τον λήστεψαν;

«Σε ένα κάμπινγκ του ΠΑΣΟΚ στη Χαλκιδική βάζω ένα στοίχημα πολύ αργά το βράδυ και το χάνω. Μου είπαν να πάω να κάνω bungee jumping στις 3 το βράδυ και τελικά το έκανα. Πλέον βάζω με προσοχή στοιχήματα γιατί το αντίτιμo ήταν πολύ σκληρό.

Στην συνέχεια ανέφερε και τον κίνδυνο που αντιμετώπισε σε ένα από τα πολυάριθμα ταξίδια του.

«Έχω κάνει πάρα πολλά ταξίδια σε πάνω από 50 χώρες. Τα περισσότερα ήταν και μόνος μου. Μου άρεσε πολύ κι έλεγα θα πάω εκεί 5 μέρες. Η Ινδία ήταν επικίνδυνη γιατί πήγαμε και μόνοι μας και το Μεξικό. Στην Αφρική μου είχε τύχει ένα περιστατικό που συναντήσαμε… Πήγα να περάσω και να δω το Μουσείο Μνημείου Μαρτύρων «Κόκκινος Τρόμος». Ήταν στο κέντρο. Την ώρα που περνούσα απέναντι, ήρθαν στο φανάρι τέσσερις τύποι κι οι δύο από πίσω μου έβαλαν ένα γυαλί εδώ στην μασχάλη για να χαλαρώσω και να φοβηθώ και να πάρουν το backpack μου. Τελικά κάποιος άρχισε να φωνάζει, φοβήθηκαν κι έφυγαν. Μου έχουν τύχει διάφορα» ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο βραδινό talk show του ANT1.