Τεταμένες μοιάζουν πλέον οι σχέσεις πολλών στο Survivor All Star με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να μη διστάζει να ξεσπαθώσει, λεκτικά, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ το βράδυ της Τετάρτης (3/5). Αποδέκτης των πυρών αυτών δεν ήταν άλλος από τον διπλωμάτη και τoν ανακατώστρα του παιχνιδιού που ακούει στο όνομα Στέλιος Χανταμπάκης.

«Πολύ κακώς έκανα εχθές και δεν άφησα τον Τάκη να ολοκληρώσει, να πει αυτό που έπρεπε να πει. Έχε χάρη που εμπλέκεται και η Σταυρούλα σε αυτή την ιστορία και δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση. Δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση για να μην πάρει θέση για τον κολλητό της, ο οποίος την εκθέτει. Δικό τους το πρόβλημα δεν θα το συνεχίσω αν όμως δω και στην πορεία του παιχνιδιού του, ότι αυτό το πράγμα διαιωνίζεται και λέγονται όλα αυτά και μεταφέρονται όλες αυτές οι πληροφορίες από παίκτη σε παίκτη, θα το πω μπροστά σε όλους. Πιστεύω ότι ο Στέλιος έχει μαγέψει τη Σταυρούλα, την χειρίζεται δεν ξέρω τι να πω. Δεν θέλει με τίποτα να πει κάτι για αυτόν. Όχι ότι εγώ έχω κάποια εμμονή με τον Στέλιο, απλά εφόσον αφορά την ίδια θα έπρεπε και αυτή να πάρει θέση σε όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν θέλει να πάρει θέση, οπότε είναι απόλυτα σεβαστό και προχωράμε», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Το… ξέσπασμά του είχε και συνέχεια. Ειδικότερα, μιλώντας απευθείας στην κάμερα του Survivor All Star, ο personal trainer και παίκτης της κόκκινης ομάδας επισήμανε πως «ενοχλεί πολλούς αλλά κανείς δεν μιλάει. Δηλαδή έρχονται οι συμπαίκτες και μου λένε “δες τον Στέλιο, μιλάει με τον Μπάρτζη ενώ δεν τον συμπαθεί”, “δες τον Στέλιο, μιλάει με τον Μαρτίκα που δεν τον συμπαθεί”. Ωραία ρε φίλε, βγείτε και πείτε το! Τι το λέτε σε μένα; Εγώ πρέπει να κάτσω και να ανοίξω συζήτηση στο συμβούλιο; Βγείτε και πείτε ότι σας ενοχλεί» δήλωσε και στη συνέχεια:

«Με ενοχλεί αυτό το γαϊτανάκι μέσα στην καλύβα και τα υπονοούμενα. Λέει ο Μαρτίκας πως μαγειρεύτηκε η ψηφοφορία και ήταν συνεννοημένες οι ψήφοι για να πάνε στον Στέλιο. Ωραία, ήταν συνεννοημένοι αυτοί οι τρεις. Οι υπόλοιποι τέσσερις, που είναι αντικειμενικοί εδώ μέσα και ψηφίζουν αγωνιστικά, γιατί δεν έβγαλαν τον Τάκη υποψήφιο; Ούτε και η πλειοψηφία! Εμείς πες ότι ήμασταν τρεις οι μάγειρες, εγώ, η Μελίνα και ο Τάκης. Οι υπόλοιποι τέσσερις γιατί δεν έβγαλαν τον Τάκη και πήρα εγώ δυο ψήφους και πήρε και ο Κόρο μία; Για πείτε μου λίγο τώρα παιδιά; Για απαντήστε μου η κόκκινη ομάδα; Γιατί δεν προστατεύσατε τον Στέλιο που είναι ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά και έχει αντίληψη και ψηφίσατε εμένα; Αφού ο Τάκης είναι ο χειρότερος, γιατί δεν ψηφίσατε τον Τάκη; Μήπως υπάρχουν άλλα πράγματα από πίσω; Για πείτε μου λίγο» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Την ίδια άποψη με τον Βασάλο που κάνει λόγο για έναν «διπλωμάτη που από πίσω κάνει μεταφορά πληροφοριών και όταν είμαστε όλοι μπροστά δεν παίρνει ποτέ θέση» έχει και ο Τάκης Καραγκούνιας για τον Στέλιο Χανταμπάκη. Εμφανίστηκε εκνευρισμένος μαζί του για τους υπόγειους δρόμους που ακολουθεί για να κινεί τα νήματα προς όφελός του.

Τον θεωρεί τον μέγα ανακατώστρα της ομάδας, ο οποίος έχει μάθει να καλύπτει τα ίχνη των μηχανορραφιών του και στο τέλος πάντα βγαίνει άγιο λάδι μπροστά στις κάμερες.

«Έχω στενοχωρηθεί, έχω τσαντιστεί, έχω εκνευριστεί με τον Χανταμπάκη ο οποίος ανακατεύει πάρα πολύ τα πράγματα. Ξέρει και φυλάει τα νώτα του, κρύβεται και ξέρει να ανακατεύει την τράπουλα όπως θέλει εκείνος να μοιράσει τα χαρτιά στον καθένα».