Η Πωλίνα Βετσίνοβα ήταν η διαγωνιζόμενη που αποχώρησε από την τελευταία μαγειρική δοκιμασία του MasterChef. Στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24/4) οι διαγωνιζόμενοι διάβασαν το γράμμα που άφησε πίσω της η Πωλίνα μέσα από το οποίο – μεταξύ άλλων – ζητούσε συγγνώμη για τη συμπεριφορά της απέναντι στη Μαρία Μπέη.

«Μαρία, είπα πολλά κακά πράγματα για σένα, αλλά όταν πέρασε ο καιρός άλλαξε η γνώμη μου. Είσαι απίστευτος άνθρωπος. Συγγνώμη για όλα. Μπέλλο να προσέχεις το κορίτσι σου», ανέφερε στο γράμμα της η Πωλίνα για τη Μαρία Μπέη, η οποία παραμένει στο MasterChef με τον σύντροφό της, Δημήτρη Μπέλλο.

Η Μαρία Μπέη σχολίασε στην κάμερα: «Τα τελευταία τρία γράμματα, ακόμα και της Γιώτας που είχαμε έρθει πολύ κοντά, έλεγαν το ίδιο πράγμα. Και η Στέλλα και η Πωλίνα, ότι στην αρχή δεν με συμπαθούσαν και λέγανε πολλά πράγματα κακά, αλλά μετά άλλαξαν γνώμη.

Εμένα αυτό μου αρέσει και με επιβραβεύει κιόλας γιατί είναι αυτό που λένε, δεν πρέπει να κρίνεις από την εξωτερική εμφάνιση και από επιφανειακά πράγματα», είπε η Μαρία Μπέη στο MasterChef.

Νίκος Τράκας: «Εντάξει, το ξεφτίλισε τώρα ο Στέφανος»

Οι top 12 του MasterChef 2023 μπήκαν στην κουζίνα και περίμεναν να δουν τι τους επιφύλασσε το νέο Τεστ Δημιουργικότητας.

Όπως εξήγησε ο Σωτήρης Κοντιζάς για ακόμα μια φορά είχε να κάνει με τη γεωγραφία, αφού κλήθηκαν να ανακαλύψουν μαγειρικά την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, οι κριτές είχαν ετοιμάσει ένα γαστρονομικό ταξίδι στις 13 περιφέρειες της χώρας με χαρακτηριστικές πρώτες ύλες, που αναδεικνύουν την ελληνική κουζίνα σε όλο τον κόσμο.

Ο Στέφανος Χίλας, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας, είχε στη διάθεσή του τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Επέλεξε να μη μαγειρέψει και να ανέβει στον εξώστη και με αυτή του την απόφαση πέρασε στους top 11 του MasterChef 2023.

Μοίρασε τα υλικά στους συμπαίκτες του, ενώ σε ορισμένους είχε την ευχέρεια να κάνει συνδυασμό δύο τροφίμων. Έτσι ο Στέφανος έδωσε στον Αλέξανδρο τόνο και μαστίχα Χίου, γιατί όπως είπε ήθελε να τον δυσκολέψει.

Ο Αλέξανδρος θεώρησε… τιμή αυτό που έκανε ο Στέφανος μιας και το μόνο που ήθελε ήταν να καταφέρει να συνδυάσει αυτά τα δύσκολα υλικά.

Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Τράκας ακούγοντας αυτό τον αταίριαστο συνδυασμό είπε: «Εντάξει, το ξεφτίλισε τώρα».

Ο Αλέξανδρος, η Μαρία και ο Άγγελος «ξίνισαν» τα μούτρα τους και δεν δίστασαν να ρίξουν το «φαρμάκι» για τον συμπαίκτη τους. Αυτό που ενόχλησε τους παίκτες ήταν η δικαιολογία που χρησιμοποίησε πως δεν τους γνωρίζει ακόμα καλά μαγειρικά και κατ’ επέκταση δεν ξέρει τι υλικά τους ταιριάζουν.