Μετά το πρωταπριλιάκο αστείο του Άκη Τσελέντη για το ηφαίστειο της Σαντορίνης και τη δήθεν «εισρόφιση των υδάτων του Αιγαίου, το οποίο θα μεταβληθεί σε λιμνοθάλασσα», διάφορα σχόλια έχουν γίνει, σχετικά με το εάν ήταν φανερή η πλάκα του σεισμολόγου ή όχι.

Μάλιστα, «τα αίματα άναψαν» στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, μεταξύ του δημοσιογράφου Στέφανου Κωνσταντινίδη και του Ανδρέα Μικρούτσικου, όταν οι ίδιοι θέλησαν να σχολιάσουν το «αστείο» του κ. Τσελέντη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης υποστήριζε πως ήταν ξεκάθαρο ότι η δημοσίευση του κ. Τσελέντη ήταν χιουμοριστική. Τότε, ο κ. Μικρούτσικος, απευθυνόμενος στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, είπε «υπάρχουν 1 εκατομμύριο χωρία, περιοχές που μπορείς να κάνεις χιούμορ. Σταμάτα, πήρες φόρα».

Ύστερα, μετά από έναν «χαμό» μεταξύ τους, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στον δημοσιογράφο πως «είναι φασιστικό αυτό που κάνεις. Στοπ! Να ακούσεις τη γνώμη του άλλου. Κάνε μου τη χάρη».
«Με διακόπτεις υψώνοντας τη φωνή», ανέφερε ο κ. Μικρούτσικος, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να απαντά «Δεν υψώνω καμία φωνή».

Όλα αυτά έφεραν την έκρηξη του κ. Κωνσταντινίδη, ο οποίος ξέσπασε λέγοντας πως «πριν λίγο μου έλεγε ότι κάνω ρατσιστικές τοποθετήσεις ο Ανδρέας, ήρθε το πρωί φρεσκοφτιαγμένος. Μα εσύ μου λες για ρατσισμό;». «Όχι σε μένα αυτά! Κάνε μας τη χάρη! Μη μου λέτε εμένα για φασισμό. Σε μένα τα λες αυτά», συνέχισε ο ίδιος.

«Δεν αφήνεις τον άλλον να μιλήσει! Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;» συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Σας παρακαλώ παιδιά, με φέρνετε σε δύσκολη θέση! Μην τσαντίζεσαι Στέφανε, μια συζήτηση κάνουμε» τους διέκοψε η Κατερίνα Καινούργιου και προχώρησε σε διαφημίσεις.