Μεγάλη ένταση επικράτησε στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» ανάμεσα στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη. Οι δύο πολιτικοί μιλούσαν για τη στελέχωση των νοσοκομείων και τις ελλείψεις που υπάρχουν.

«Ευχαριστώ που δεν μεροληπτείτε» είπε ο Πάνος Σκουρλέτης στην Ανθή Βούλγαρη όταν εκείνη ζήτησε να δώσουν τον λόγο στον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Σαλαλέ. «Σας παρακαλώ γιατί δεν ακούτε; Θέλετε να διακόψουμε τη συζήτηση; Είναι ντροπή, δύο κορυφαία στελέχη, έμπειροι κοινοβουλευτικοί να μην σέβονται τον χρόνο» είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Λέει ανακρίβειες» είπε ο υπουργός Υγείας. «Δεν το αποδέχομαι, ο κ. Πλεύρης δυναμίτισε τη συζήτηση. Δεν δέχομαι ισοπεδωτική κριτική» είπε ο κ. Σκουρλέτης.

Θάνος Πλεύρης: «Σας ενοχλεί ότι δίνουμε 1,4 δισ. παραπάνω».

Πάνος Σκουρλέτης: «Είστε τα μεγαλύτερα αρπακτικά των τελευταίων δεκαετιών. Παίξατε με την υγεία. Απευθείας αναθέσεις. Αυτά κάνατε».

Τότε η Ανθή Βούλγαρη έβαλε τις φωνές προσπαθώντας να την ακούσει ο Πάνος Σκουρλέτης. «Κύριε Σκουρλέτη, σας παρακαλώ πολύ, κύριε Σκουρλέτη, σας παρακαλώ, επιτέλους» είπε, με τον Πάνο Σκουρλέτη να την κοιτάζει και να της απαντά: «Μην μου υψώνετε εμένα τη φωνή». «Σας υψώνω τη φωνή για να ακουστώ. Σας παρακαλώ, μη μου κάντε υποδείξεις και δεν απαντάτε. Πρέπει να απαντήσει και ο κύριος Σαλαλές» απάντησε η Ανθή Βούλγαρη.

Στο τέλος της εκπομπής η δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές: «Εγώ πριν κλείσουμε, θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τους τηλεθεατές, παίρνουμε πάρα πολλά μηνύματα, έχετε δίκιο, πρέπει από εδώ και στο εξής να καταλάβουν οι πολιτικοί ότι πρέπει να ακούγονται και όχι να φωνάζουν. Όσο για το εάν μεροληπτούμε, αυτό φαίνεται από τα ρεπορτάζ μας» είπε η Ανθή Βούλγαρη.