Για μια ακόμα φορά στο Survivor All Star οι παίκτες συνάντησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό στο τέλος του επεισοδίου που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Αυτή τη φορά, όμως, στο συμβούλιο του νησιού δεν υπήρχαν ούτε οι Διάσημοι ούτε και οι Μαχητές.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη διάλυση των γνώριμων ομάδων μέσα από ένα έκτακτο συμβούλιο, το οποίο προηγήθηκε του κανονικού στο νέο επεισόδιο. «Στο Survivor All Star θα υπάρχει στο εξής η νέα μπλε και η νέα κόκκινη ομάδα» τόνισε, μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης για να… μοιράσει εκ νέου την τράπουλα και να χωρίσει στα δυο τους εναπομείναντες παίκτες. Έτσι, λοιπόν, δημιουργήθηκαν οι εξής δύο νέες ομάδες.

Κόκκινη ομάδα Survivor All Star: Γιώργος Κόρομι, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλιος Χανταμπάκης, Τάκης Καραγκούνιας, Κωνσταντίνος Βασάλος, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μπλε ομάδα Survivor All Star: Νίκος Μπάρτζης, Γιωρίκα Πιλίδης, Ελένη Χαμπέρη, Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου, Ελευθερία Ελευθερίου, Στέλλα Ανδρεάδου, Μελίνα Μεταξά, Ρία Κολοβού, Μάριος Πρίαμος, Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στη συνέχεια, η κόκκινη και η μπλε ομάδα συναντήθηκαν για πρώτη φορά στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία για την τρέχουσα εβδομάδα. Σε αυτή την πρώτη αναμέτρηση, τη νίκη κατόρθωσε να πάρει η κόκκινη ομάδα μιας και έφτασε πρώτη στους 10 πόντους.

Για αυτό και στο συμβούλιο του νησιού, οι Κόκκινοι συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό σαν απλοί θεατές ενώ οι παίκτες της μπλε ομάδας κλήθηκαν να περάσουν την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας του λιγότερου δυνατού παίκτη. «Και η μπλε ομάδα μίλησε» όπως αρέσκεται να τονίζει ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός παίρνοντας τις ψήφους στα χέρια του.

Από αυτή την ψηφοφορία, την πρώτη ύστερα από την δημιουργία των δύο νέων ομάδων, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star είναι η Ελευθερία Ελευθερίου που μετράει ήδη αρκετές υποψηφιότητες στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού.