Ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν ο εισβολέας που όλοι τρέμουν και η παίκτρια με το χειρότερο πιάτο που κλήθηκε την Τρίτη (21/3) να μονομαχήσει μαζί του για τη θέση στο MasterChef 2023 ήταν η Μαρία Ματσούκαρου.

«Το Μαράκι το πήρα, δημοσιότητα πήραμε, δουλειές υπάρχουν, γύρισα για να κερδίσω» δήλωσε ο Δημήτρης Μπέλλος για την επιστροφή του, την οποία δεν… πήρε καλά ο Ηλίας Κιαζόλι «Όχι πάλι “μου είπες, σου είπα, Δημήτρη αγάπη μου έλα πάρε με από ‘δω”». Η σύντροφός του Μαρία Μπέη πίστευε πως θα έμπαινε στον διαγωνισμό η Κατερίνα Λένη και όταν άκουσε το όνομά του άρχισε να τσιρίζει από την χαρά.

Η Μαρία δε φοβήθηκε τον ταλαντούχο και έμπειρο μάγειρα, αλλά το πιάτο της δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές περισσότερο από εκείνο του Δημήτρη Μπέλλου.

«Το στοίχημα της απλότητας, Μαρία, δεν ήταν αρκετό. Δημήτρη κερδίζεις τη λευκή ποδιά» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η παίκτρια παραδέχτηκε πως ένιωσε ανακούφιση ακούγοντας το όνομα του Δημήτρη Μπέλλου αφού το άγχος την καταβάλλει κάθε φορά που μαγειρεύει.

Για την αποχώρησή της η Μαρία είπε στην κάμερα ότι έφυγε ένα βάρος από πάνω της γιατί είχε κουραστεί πολύ μέσα στον διαγωνισμό, καθώς δεν ήταν ο εαυτός της τόσο καιρό.

Η είσοδος του Δημήτρη στο σπίτι – Πως αντέδρασαν οι παίκτες;

Πίσω στο σπίτι δεν φάνηκε να χάρηκαν ιδιαίτερα με την επανένωση του Μπελλοζεύγαρου, με τη Στέλλα και τον Αλέξανδρο να σκορπούν δηλητήριο.

Αρχικά συγκεντρωμένοι στον καναπέ, οι διαγωνιζόμενοι περίμεναν ποιος από τους δύο θα επέστρεφε πίσω και ρώτησαν την Μαρία Μπέη πώς αισθάνεται που από τη μια μπορεί να γυρίσει ο σύντροφός της και από την άλλη η φίλη που έκανε στον διαγωνισμό.

«Είναι τελείως διαφορετικά συναισθήματα, τελείως διαφορετικές οι σχέσεις. Η Μαρία είναι η φίλη μου, ο Δημήτρης είναι ο άνθρωπός μου, παιδιά δεν ξέρω είναι πολύ άβολη αυτή η στιγμή για μένα, γιατί αυτή τη φορά είχα συναίσθηση ότι θα είμαι μόνη μου στον διαγωνισμό, ότι μπορεί να μην κάνω καν φίλους και πως μπορεί να μην με καλοδεχτούν» ανέφερε η Μαρία Μπέη και μιλώντας μετά στο κιου είπε: «Μέσα μου θέλω να είναι ο Δημήτρης γιατί μου έλειψε και θέλω να τον δω αλλά δεν θέλω να χάσω και τη Μαρία που είναι φίλη μου» και όταν τελικά ήταν ο Δημήτρης εκείνος που επέστρεψε τόνισε:

«Είχα στο μυαλό μου εξαρχής ότι θα είμαι εδώ μόνη μου χωρίς τον Δημήτρη. Οπότε δεν είχα στο μυαλό μου τον Δημήτρη και αυτή την είσοδο. Τώρα είναι σαν ξαναζεσταμένο φαγητό».

Η Στέλλα από την άλλη… έσφαξε το ζευγάρι με το γάντι «Καμιά όρεξη δεν έχω να καλωσορίσω κανέναν, δεν με ενδιαφέρει, δεν μπορώ, τους βαρέθηκα όλους. Από τους παλιούς ο Δημήτρης μπορεί και να με ενοχλεί λιγότερο, ίσως ηρεμήσει και η άλλη να μη μας πρήζει κιόλας. Δεν ξέρω πού θα μείνουν κιόλας. Μπορεί με διώξουν από το δίκλινο, να μου κάνουν έναν σαματά να φύγω γιατί είναι αρραβωνιασμένοι. Θα τους βάλω φωτιά» άρχισε να γελάει στην κάμερα η παίκτρια.

Το ίδιο κακεντρεχής στις δηλώσεις του εμφανίστηκε και ο Αλέξανδρος «Όλοι όσοι υποστηρίζουν την Μαρία νομίζω ότι χάρηκαν γιατί τώρα θα έχουν άλλον έναν δυνατό μάγειρα γιατί ο Δημήτρης είναι δυνατός μάγειρας τον οποίο θα μπορούν να τον γλείφουν, να τον σαλιαρίζουν όλη μέρα και θα προσπαθήσουν να παραμείνουν λίγο ακόμη στον διαγωνισμό, να τους βοηθήσει κάπως, οπότε θα τον αγκαλιάσουν και θα βγάλουν τον πραγματικό σιχαμερό εαυτό τους» και σε άλλο σημείο: Έτσι, έχω μια διάθεση να κράξω πάρα πολύ. Θέλω να ξεράσω πραγματικά. Δεν τα μπορώ όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Τώρα θα έχουμε να ζήσουμε και κάτι παραπάνω με το ζευγαράκι. Η Μαρία ήδη λέει πράγματα που δεν στέκουν. Μόνη της τα βγάζει. “Έχω κάνει φίλους” λέει και “Μπήκα και είμαι η βασίλισσα του σιφόν”. Που τα βρίσκει αυτά; Κάθεται και τα γράφει το βράδυ και τα λέει το πρωί;».

Ο Ηλίας τώρα που με την Μπέη και τον Μπέλλο έχουν ένα beef από το κοινό τους παρελθόν στον διαγωνισμό ήταν φουλ ξενερωμένος. «Δεν είμαι ενθουσιασμένος που ξαναμοιράζομαι τον χώρο του MasterChef πάλι με τον Δημήτρη και τη Μαρία. Παρ’ όλα αυτά δεν με νοιάζει κιόλας, μου περνάνε απαρατήρητα».

Με δάκρυα τέλος χαιρέτισε η Γιώτα την φίλη της Μαρία και μάλιστα δεν ήθελε να διαβάσει το γράμμα της γιατί θα την έπιαναν τα κλάματα. «Το σπίτι και η κουζίνα του MasterChef δεν θα είναι ίδια χωρίς την Μαρία. Ήταν παρεξηγημένο άτομο από πολλούς και η αποχώρησή της με επηρεάζει πάρα πολύ γιατί η Μαρία με στήριξε από την πρώτη μέρα και τώρα δεν είναι εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.