Η… περόνη τραβήχτηκε και η παραλία των Διάσημων θυμίζει πια… εμπόλεμη ζώνη. Τα στρατόπεδα δύο, στους μεν αυτοί που τάσσονται με Σπύρο Μαρτίκα, Νίκο Μπάρτζη και Σταυρούλα Χρυσαειδή στους δε όσοι έχουν καταφύγει στις παρατάξεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Το κλίμα είναι άσχημο και κατά τα φαινόμενα μη αναστρέψιμο, η ψυχολογία όλων έχει πέσει και οι Διάσημοι θυμίζουν σκιά του εαυτού τους. H κόντρα που έχει ξεσπάσει στο Survivor All Star ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και στην Ελευθερία Ελευθερίου με αφορμή την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα δεν φαίνεται να κοπάζει γρήγορα.

Στο Συμβούλιο του Νησιού της Δευτέρας (6/3) ο Σπύρος Μαρτίκας επιτέθηκε στην Ελευθερία Ελευθερίου με προσβολές και χαρακτηρισμούς. «Στο δικό σου Survivor ήσουν κλέφτρα κι εδώ πέρα ήρθες ψεύτρα».

Στο επεισόδιο της Τρίτης (7/3) η Ελευθερία Ελευθερίου τον «έλουσε» με κάθε λογής κοσμητικό επίθετο «Είναι ο εθνικός ρουφιάνος – Είναι δειλός σαν άνδρας, ψεύτης, αδίστακτος, ανακατώστρας».

Ο φαρμακοποιός από τη μεριά του της επιτέθηκε λεκτικά για ακόμη μία φορά, αποκαλώντας τη μία θρασύτατη γυναίκα που μπήκε στο παιχνίδι και τους έκανε όλους άνω κάτω.

«Δύο ψήφοι ήταν αρκετοί για να με βγάλουν υποψήφιο και να με φέρουν αντιμέτωπο με το ψέμα και την υποκρισία, με ό,τι πιο ανήθικο έχω ζήσει δύο χρόνια τώρα στο Survivor. Η Ελευθερία δήλωσε ότι μεγαλοποιούνται τα πράγματα εδώ μέσα και η ομάδα ζει την απόλυτη καταστροφή. Ένας φίλος, ένα φαβορί για το φετινό Survivor, ένας φοβερός άνθρωπος δεν άντεξε στο ψέμα της κι αποχώρησε και γυρνά με θράσος, ειρωνεία και γέλιο να μας ότι τα πράγματα μεγαλοποιούνται. Αν δεν καθαρίσει σύντομα η ομάδα, εύχομαι να αποχωρήσω εγώ που δεν αντέχω, όπως δεν άντεξε κι ο Στάθης. Ο κόσμος θα κρίνει κι είτε θα με λυτρώσει από αυτήν την ανήθικη, ανθρωποφάγο κι απάνθρωπη στάση ορισμένων ή θα με αφήσει να παλεύω ενάντια αυτών» είπε ο Μαρτίκας στο Survivor.