Ο κακός χαμός έχει δημιουργηθεί για μια ακόμη φορά στο Survivor All Star, μετά το επεισόδιο της Δευτέρας (7/3), όπου στο Συμβούλιο του Νησιού ο Σπύρος Μαρτίκας επιτέθηκε στην Ελευθερία Ελευθερίου με προσβολές και χαρακτηρισμούς. «Στο δικό σου Survivor ήσουν κλέφτρα κι εδώ πέρα ήρθες ψεύτρα».

Στο επεισόδιο της Τρίτης (7/3) η Ελευθερία Ελευθερίου πέρασε στην αντεπίθεση, απαντώντας στον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ παράλληλα τον χαρακτήρισε αδίστακτο και δειλό.

«Τον ψήφισα γιατί είναι ο εθνικός ρουφιάνος, κακός διπλωμάτης που θέλει να τα έχει καλά και με τους μεν και με τους δε για να κερδίσει συμπάθειες και μιλώντας για προσωπικά φίλων του. Έχει κάνει μια ομάδα άνω κάτω. Είναι δειλός σαν άνδρας, για να βγει μπροστά και να αναλάβει τις ευθύνες του για αυτά που λέει. Μας απείλησε ότι αν τον ψηφίσουμε θα τον βρούμε απέναντί μας και για αυτό τώρα έδωσα την ψήφο μου, γιατί εμένα δεν με έχει απειλήσει ποτέ κανείς. Δεν φοβάμαι να σε αντιμετωπίσω. Πάρε την ψήφο μου για να είσαι μαζί μου στον τάκο. Είναι το μεγαλύτερο αγκάθι… Αν θέλει να με λασπώνει για να μείνει, δεν θέλω να φύγω με λασπωμένο το όνομά μου. Δεν θέλω να ξέρω τίποτα. Είναι ψεύτης, είναι αδίστακτος, είναι δειλός, ό,τι πιο κακό και επικίνδυνο έχω γνωρίσει. Είναι όλα τα κακά που έχω γνωρίσει πάνω σε έναν άνθρωπο και αυτό λέγεται Σπύρος Μαρτίκας», τόνισε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Βγαίνει και λέει ότι ευθύνομαι εγώ που έφυγε ο Στάθης Σχίζας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ο Στάθης εδώ και έχει πάρει φόρα ο Σπύρος. Θα ήθελα να είναι εδώ ο Στάθης να δούμε οι τρεις ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι. Είναι ένας killer που θέλει να μένει στο παιχνίδι κάθε βδομάδα», συμπλήρωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η περόνη τραβήχτηκε και η παραλία των Διάσημων θυμίζει πια… εμπόλεμη ζώνη. Τα στρατόπεδα δύο, στους μεν αυτοί που τάσσονται με Σπύρο Μαρτίκα, Νίκο Μπάρτζη και Σταυρούλα Χρυσαειδή στους δε όσοι έχουν καταφύγει στις παρατάξεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Το κλίμα είναι άσχημο και κατά τα φαινόμενα μη αναστρέψιμο, η ψυχολογία όλων έχει πέσει και οι Διάσημοι θυμίζουν σκιά του εαυτού τους.