Νέα δεδομένα στο Survivor All Star με τις αφίξεις των έξι νέων παικτών, που ήρθαν για να ανατρέψουν την ισχύουσα κατάσταση και να δημιουργήσουν νέες ισορροπίες. Αναμφισβήτητα το γεγονός της εβδομάδας ήταν η επιστροφή της Ελευθερίας Ελευθερίου κι ο καβγάς της με τον Μάριο Πρίαμο. Μία κατάσταση που έχει επηρεάσει και τις δύο ομάδες, με τον Κύπριο παίκτη να της απολογείται στο τελευταίο επεισόδιο, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Νομίζω ένας άνδρας αυτό πρέπει να κάνει».

Τον τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας γι’ αυτή την εβδομάδα, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (21/2), στον οποίο η Μπλε ομάδα επικράτησε με διαφορά στο σκορ από την Κόκκινη, παίκτες της οποίας με πρωτοστάτη τον Σπύρο Μαρτίκα την… έπεσαν λίγο πριν την έναρξη στον Κωνσταντίνο Βασάλο αντιδρώντας στο γεγονός ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο και δεν ψηφίζεται. Με τον δεύτερο να μην κρατιέται και με αρκετά νευρικό και ειρωνικό ύφος να αναφέρει πως «έχω έρθει ξεκάθαρα για το ριάλιτι, είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι».

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που έχασαν την ασυλία και έριξαν στον τάκο ως πρώτο υποψήφιο τον Κώστα Παπαδόπουλο λόγω αγνωνιστικότητας. Ο ίδιος εξέφρασε τις αντιρρήσεις του κι αυτό δημιούργησε εντάσεις. Το αντίθετο σκηνικό επικράτησε στο Δευτεριάτικο αγώνισμα για την ασυλία, όπου οι Μπλε δέχθηκαν την ήττα με μικρή διαφορά κι έπρεπε να ψηφίσουν. Η ομάδα ομόφωνα έστειλε στον τάκο την Μελίνα Μεταξά, η οποία λόγω των προβλημάτων υγείας της απουσιάζει εδώ και καιρό από τα αγωνίσματα. Η αντίδρασή της παίκτριας μάλιστα προκάλεσε χαμό με τον Τάκη Καραγκούνια να ξεσπάει «να τραυματιστώ και εγώ και να πληρώνομαι».

Η ηττημένη Κόκκινη ομάδα βρέθηκε εκ νέου στην κάλπη. Ο Γιώργος Κόρομι και η Αφροδίτη Σκαφίδα συμπληρώνουν την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση, καθώς ήταν οι παίκτες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους της ομάδας τους.

Η πρώτη άφησε αιχμές ότι δεν την άφησε να φάει, όπως έκανε στο παρελθόν με τον Τριαντάφυλλο. Από την μεριά του ο Κόρο της δήλωσε πως ήθελε να φύγει από το παιχνίδι η Κατερίνα Δαλάκα, μετά το περιστατικό με τα κινητό, λέγοντάς της ότι «πούλησε» την φίλη της.

Ο «Sugar Daddy» Καραγκούνιας, το «κόρτε» στην Ελευθερία Ελευθερίου και τα πειράγματα των συμπαικτών του

Ο Τάκης Καραγκούνιας έγινς το hot θέμα συζήτησης στο συμβούλιο του Survivor All Star πριν την ψηφοφορία, αφού βλέπει με άλλα μάτια την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε την αρχή λέγοντας πως τον ρωτάει συνεχώς για την εξωτερική του εμφάνιση, με τη Μαριαλένα να συμπληρώνει με άπλετο χιούμορ.

Ο Γιώργος Λιανός που φημίζεται για το χιούμορ του και τρελαίνεται για τέτοιου είδους ιστορίες, ρώτησε τον Τάκη πώς πίνει τον καφέ του.

Ορμώμενος από αυτό απευθύνθηκε στην Ελευθερία αποκαλώντας τον «Sugar Daddy», με τους πάντες να λύνονται στα γέλια!