Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε την Τρίτη (31/1) στο πλατό του «The 2NightShow», του talk-show του ANT1 τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που ενσαρκώνει τη δυναμική δικηγόρο Άννα Ροδίτη στην επιτυχημένη σειρά του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού, «Παγιδευμένοι», μίλησε για το παιδικό της όνειρο να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και για το «ταξίδι» που χρειάστηκε να κάνει, προκειμένου να το κατακτήσει.

«Αποφοίτησα το 2016. Ξεκίνησα, δούλεψα στο θέατρο, μετά σε δύο ταινίες και μετά έφυγα στην Αγγλία όπου έκανα διάφορα. Στην Αγγλία δούλευα για να βιοπορίζομαι, αλλά παρέμενα ηθοποιός», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πάντα ήθελα να φύγω στο εξωτερικό και αν δεν έφευγα εκείνη στη στιγμή δεν θα το έκανα ποτέ γιατί θα ξεκινούσαν οι δουλειές εδώ. Μου άνοιξαν μεγάλοι ορίζοντες. Γύρισα στην Ελλάδα για τους “Παγιδευμένους”. Μετακόμισα μέσα σε δύο μέρες. Δεν πήγα με γνώμονα την επιτυχία αλλά το ένστικτο».

Μεγαλωμένη στον Πειραιά, ανέφερε ότι έχει ρίζες από την Πολωνία και την Κεφαλλονιά και όπως εξομολογήθηκε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η οικογένειά της είχε πάντα σχέση με την Τέχνη,.

«Πήρα την απόφαση να γίνω ηθοποιός στην Γ’ Λυκείου. Μετά από ένα μιούζικαλ που είδα στο Λονδίνο σκέφτηκα ότι αυτοί κάνουν ό,τι μου αρέσει να κάνω», εξομολογήθηκε.

«Στο Λύκειο δεν μπορούσα να διαβάσω, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ, έδωσα Πανελλήνιες μόνο και μόνο για το φοιτητικό πάσο», συμπλήρωσε.

«Τον πρώτο χρόνο πήγα σε ιδιωτική σχολή, τον δεύτερο ξανάδωσα στο Εθνικό για να τους θυμίζω ότι υπάρχει μία “τρελή” που έρχεται κάθε χρόνο και τη δεύτερη χρονιά μπήκα», τόνισε. Η ίδια δεν αποκλείει να δοκιμάσει κάποια στιγμή τις δυνάμεις της και πάλι στο εξωτερικό.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ εξήγησε και γιατί το επάγγελμα του ηθοποιού είναι από τα πιο ανταγωνιστικά. «Παντού υπάρχει ανταγωνισμός απλώς στον δικό μας χώρο το βλέπεις κιόλας. Περιμένεις σε μία αίθουσα για κάστινγκ και βλέπεις. Με το πού μπήκα στη δραματική αποδέχτηκα ότι δεν θα παίρνω όλες τις δουλειές, και ότι έπρεπε να συμφιλιωθώ με την απόρριψη», είπε

«Μετά την ακρόαση για τους Παγιδευμένους μπήκα στο αυτοκίνητο του πατέρα μου και έκλαιγα δύο ώρες. Ήθελα πολύ τη δουλειά, μου βγήκε όλη η πίεση», τόνισε.