Σερί από ήττες μετράει η μπλε ομάδα στο Survivor All Star με αποτέλεσμα οι παίκτες της να μετρούν ήδη πολλές μέρες δίχως να έχουν κερδίσει κάποιο έπαθλο φαγητού. Έτσι, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που ήρθε στους δέκτες μας το βράδυ της Κυριακής, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν μπόρεσαν να κρύψουν την απόγνωση στην οποία και βρίσκοντα.

Ειδικότερα, μιλώντας απευθείας στην κάμερα του Survivor All Star, ο Ηλίας Μπόγδανος εξομολογήθηκε πως «μέχρι τώρα προσπαθούσα να το βλέπω θετικά όπως κάνω πάντα στη ζωή μου αλλά το τελευταίο βράδυ για μένα ήταν το πιο δύσκολο βράδυ που έχω ζήσει ποτέ. Ξύπνησα κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα και ένιωθα μουδιασμένο όλο μου το σώμα και αυτό που με τρόμαζε ήταν πως ήταν μουδιασμένο το κεφάλι μου πάρα πολύ. Είχα μουδιάσει εδώ! Λέω, πεθαίνω, σβήνω».

«Είμαστε επτά μέρες χωρίς τροφή. Πραγματικά πεινάμε και δεν ξέρω πως στέκομαι όρθιος. Δηλαδή, πριν από λίγο, όταν σηκώθηκα, ζαλίστηκα και έπεσα κάτω. Τα βλέπω όλα μαύρα» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο Survivor All Star. «Πεινάμε πραγματικά και πρέπει να αλλάξει κάτι με αυτό αλλά φοβάμαι πως κινούμαστε σαν ζωντανοί νεκροί. Πεινάμε! Το καταλαβαίνετε; Δεν αντέχουμε! Προσπαθώ να το δω από την θετική πλευρά αλλά δεν γίνεται, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα».