Όχι μια, όχι δυο, αλλά τρεις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε «έκοψε» ο Γιάννης Μπέζος όπως παραδέχθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Μπέζος παραδέχτηκε ότι ήταν αποκλειστικά δική του απόφαση να διακοπούν οι σειρές, «Της Ελλάδος τα Παιδιά», «Άκρως Οικογενειακόν» και «Ευτυχισμένοι μαζί».

«Τρεις σειρές έχω σταματήσει. Έχω σταματήσει το Ευτυχισμένοι Μαζί και το Άκρως Οικογενειακόν και το Της Ελλάδος τα παιδιά επειδή κάποια στιγμή δεν έπρεπε να συνεχίσουν διότι το αποτέλεσμα δεν θα ήταν αυτό που έπρεπε. Πολλοί είπαν διάφορα ότι είμαι ένας αιμοσταγής πρωταγωνιστής που δεν σκέφτομαι τους άλλους και τα λοιπά. Επιμένω. Και ξαναλέω, το αν σκέφτομαι τους συναδέλφους μου έχει κριθεί. Εμένα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που βγαίνει στον αέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Άκρως Οικογενειακόν» το πρόωρο φινάλε είχε διακωμωδηθεί μέσω μιας ατάκας της μικρής Λίλας την οποία υποδυόταν η Μαρία Γαλέτα η οποία στην τελευταία σκηνή ακούγεται να λέει: «Συγγνώμη, εγώ είχα κλείσει 26 επεισόδια, με τα 14 θα τη βγάλω;».