Σε πρόωρη ολοκλήρωση φαίνεται να οδεύει η συνεργασία της Ντόρας Κουτροκόη με τον ΣΚΑΪ και την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα». Οι φήμες πως η δημοσιογράφος σιγά – σιγά… εξαφανιζόταν από την πρωινή εκπομπή, είχαν «φουντώσει» τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, όταν και είχε μειωθεί η παρουσία της Ντόρας Κουτροκόη στην εκπομπή είχε διαρρεύσει πως η δημοσιογράφος απλά «κάνει πίσω» όταν αναλύονται πολιτικά θέματα δίνοντας την σκυτάλη στους συμπαρουσιαστές της καθώς ως πιο έμπειροι στα συγκεκριμένα θέματα μπορούν να τα διαχειριστούν καλύτερα.

Από το πρωί της Πέμπτης (01/12), οι φήμες πως η συνεργασία της Ντόρας Κουτροκόη με τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» φτάνει στο τέλος της, «φούντωσαν» εκ νέου αναφέροντας μάλιστα πως η δημοσιογράφος έχει ήδη δεχθεί άλλες προτάσεις από τον σταθμό στις οποίες όμως δεν έχει απαντήσει.

Η τελευταία μέρα που θα εμφανιστεί η Ντόρα Κουτροκόη στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» αναμένεται να είναι η αυριανή, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου. Μέσα από την Super Κατερίνα του Alpha, λίγες ώρες αργότερα, η δημοσιογράφος έκανε την πρώτη της δήλωση η οποία ήταν λιτή. «Προς το παρόν δεν έχω κάτι να πω. Ότι σας πει η διοίκηση. Αύριο έχω εκπομπή» ανέφερε η Ντόρα Κουτροκόη η οποία αναμένεται να λήξει την συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ μετά την εξέλιξη αυτή που αφορούσε την εκπομπή «Σήμερα».

Να σημειωθεί πως οι σχέσεις της Ντόρας Κουτροκόη με τους συμπαρουσιαστές της, Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο παραμένουν εξαιρετικές.