Μια ευχάριστη και μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένουν τον Κυρίτση στη νέα του δουλειά. Την ίδια ώρα, η Μαρία που συνεχίζει τις επισκέψεις της στη φυλακή, βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν μεγάλο κίνδυνο.

Οι εξελίξεις στο ένατο επεισόδιο της καθηλωτικής σειράς της ΕΡΤ1 «Μια νύχτα του Αυγούστου», που θα μεταδοθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 22:00 αναμένονται συγκλονιστικές.

Αναλυτικά τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου»

Επεισόδιο 9ο: «Μια ευκαιρία ακόμη»

Ο Κυρίτσης φτάνει στην Αθήνα και επισκέπτεται για πρώτη φορά το λεπροκομείο στο οποίο θα εργαστεί για ένα διάστημα. Αυτό που αντικρύζει τον αιφνιδιάζει και του προκαλεί σοκ, καθώς η κατάσταση εκεί μέσα είναι πολύ χειρότερη απ’ ό,τι περίμενε. Εκείνο όμως που τον αιφνιδιάζει περισσότερο, είναι η αναπάντεχη συνάντησή του με έναν παλιό του γνώριμο που δεν πίστευε ότι θα τον βρει εκεί. Το ίδιο αναπάντεχη είναι και η συνάντησή του με τον «μικρό» Δημητράκη της Σπιναλόγκας. Παράλληλα, η Μαρία βρίσκει επιτέλους έναν τρόπο να κρατήσει τον αρχιδεσμοφύλακα Ντρετάκη μακριά της, ωστόσο οι επισκέψεις της στον Αντρέα τη φέρνουν τώρα αντιμέτωπη με έναν θανάσιμο κίνδυνο: τη φυματίωση. Στο μεταξύ, ο Μανώλης έρχεται πιο κοντά με τη Ρηνιώ που, απαλλαγμένη τώρα πια από τα δεσμά της Φανής, θέλει να κάνει μια νέα αρχή. Μαζί του. Η Αγάθη προσπαθεί να κάνει τον Μανώλη να καταλάβει ότι του αξίζει να γίνει ξανά ευτυχισμένος.