Ύστερα από μια τυχαία συνάντηση, η σχέση του Στέλιου με τον κουμπάρο του τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα. Και δεν είναι το μοναδικό απρόοπτο στη ζωή του… Ο Αντώνης τού δημιουργεί μεγάλους μπελάδες με τον καινούργιο προϊστάμενο. Την ίδια ώρα, η Άννα φεύγει για τα Γιάννενα…

Πολλές και ενδιαφέρουσες θα είναι οι εξελίξεις και στο επόμενο διπλό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα προβληθεί την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, στις 22:00.

Επεισόδιο 58ο: «Διαρροή θεμάτων»

Ο Άγγελος βασανίζεται από την απιστία του Δημήτρη που πρέπει να κρατήσει μυστική, για να μην πληγωθεί η Νανά. Η σχέση του μαζί του έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα. Παράλληλα, μια διαρροή θεμάτων στις σχολικές εξετάσεις, ξεσηκώνει πανελλήνια θύελλα, αλλά και τη ζήλια του Λούη και του Άγγελου, που δεν βλέπουν σοβαρές προοπτικές στις απολυτήριες εξετάσεις τους. Ο Στέλιος υφίσταται πάντα τη γκρίνια και τις εμμονές του νέου προϊσταμένου του, αλλά μέρα με τη μέρα διαπιστώνει και την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του στο πρόσωπό του. Η Νανά αρχίζει να υποψιάζεται σοβαρά τον Δημήτρη που ξεπορτίζει, πάντα στο όνομα του κόμματος. Η Μαίρη ανακαλύπτει καθυστερημένα την απάτη του Άγγελου με το σχολείο. Η διαρροή θεμάτων και ζητημάτων δεν έχει τέλος. Μια τυχαία συνάντηση θα σημάνει το τέλος στη σχέση του Στέλιου και του απίθανου κουμπάρου του.

Επεισόδιο 59ο: «Έχει ο καιρός γυρίσματα»

Οι ήρωές μας, με ανάμεικτα συναισθήματα και άλυτα προβλήματα, παρευρίσκονται στα εγκαίνια του νέου σούπερ μάρκετ της γειτονιάς. Η Μαίρη παρηγορεί τον αποκαρδιωμένο με τον κουμπάρο τους Στέλιο. Στο υπουργείο, ο Στέλιος όλο και πιο πολύ επηρεάζεται από τις συνδικαλιστικές αναφορές των συναδέλφων του. Η Ελπίδα πρόκειται να παίξει σε επιτυχημένο σίριαλ της εποχής και αυτό τους ενθουσιάζει όλους. Η Νανά απαιτεί από τον Δημήτρη δικό της αυτοκίνητο, ενώ ο Άγγελος, διαλυμένος από την ξαφνική αναχώρηση της Άννας, σκοτώνει τις ώρες του μεταξύ μπιλιαρδάδικου και καφετέριας, αδιαφορώντας για τις πανελλαδικές εξετάσεις που πλησιάζουν. Η Μαίρη μαθαίνει ότι τα περσινά της ρούχα πουλήθηκαν στο Παρίσι, αλλά το πάθημα τής έχει γίνει μάθημα και δεν παρασύρεται πια. Το ίδιο και ο Άγγελος, που αντιστέκεται σθεναρά στην πολιορκία της Μυρτώς… Κάτι που δεν καταφέρνουν όλοι.