Την κόντρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Φωτεινή Πετρόγιαννη η οποία ξέσπασε μέσω του διαδικτύου καθώς οι δυο γυναίκες αντάλλαξαν τα πυρά τους στο twitter, σχολίασαν οι συντελεστές της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open.

«O νόμος της φύσης. Τον αδύναμο τον τρώνε τα τσακάλια, τέλος! Άμα δείξεις μια μικρή αδυναμία, θα πέσουν να σε φάνε. Αυτό είναι στανταράκι. Όταν βγαίνει και κάνει αυτή τη δήλωση, που είναι μία μεταμέλεια, σου λέει “μετανιώνεις;” και πέφτω πάνω σου. Έχει ακούσει τα εξ αμάξης γιατί είχαν ακουστεί πράγματα, ακούγαμε ότι έχαναν άνθρωποι τη δουλειά τους, γι’ αυτό συμβαίνει αυτό που συμβαίνει», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είπε στη συνέχεια: «Ακουγόντουσαν πάρα πολλά τις τελευταίες μέρες, σχολιάστηκαν από όλες τις εκπομπές. Και αυτή σου λέει ότι κι εγώ θα απαντήσω σε κάποιους που θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να το σχολιάζουν αυτό».

Και ενώ η συζήτηση συνεχιζόταν στον «αέρα» της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έστειλε μήνυμα στην Μπέτυ Μαγγίρα.

«Εγώ θα το κλείσω όλο αυτό γιατί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις μου έστειλε ένα emoji. Εδώ θα μείνει, δεν θα βγει παραέξω» ανέφερε η παρουσιάστρια του Open και «έκλεισε» το θέμα.