Καλεσμένος της εκπομπής «Super Κατερίνα» ήταν ο Τριαντάφυλλος το πρωί της Τετάρτης (19/10) και η παρουσιάστρια του Alpha του… επεφύλασσε μια μικρή έκπληξη η οποία άκουγε στο όνομα Σπύρος Μαρτίκας.Μόλις ο φαρμακοποιός μπήκε στο πλατό απευθύνθηκε στον τραγουδιστή και του ζήτησε το λόγο για τη δημόσια συγγνώμη που του ζήτησε. Οι δυο τους κάθισαν στον καναπέ, τα έβαλαν κάτω και έλυσαν τις διαφορές τους στον τηλεοπτικό αέρα.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας μόλις μπήκε στο πλατό ανέφερε: «Πες μου γιατί με ανάγκασες να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Πες μου πού θίχτηκες.  Πες μου πού θίχτηκες και με ανάγκασες να ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Πες μου. Τι σε πείραξε, πες μου. Τι σε πείραξε. Πρώτη φορά, σπάνια, αναγκάζομαι να ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Πες μου πού θίχτηκες με αυτό που είπα. Γυρνάω και λέω ότι ο Τριαντάφυλλος με το Survivor, το χειρίστηκε πάρα πολύ έξυπνα όπως ελάχιστοι παίκτες το χειρίζονται και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που δόθηκε σε όλους μας και αναζωπύρωσε την καριέρα του».

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στον πρώην παίκτη του Survivor και φαρμακοποιό πως: «Γενικά είπα ότι κάποιος αν μπορεί να πάρει λεφτά, είτε παρουσιαστής είτε ποδοσφαιριστής είτε εργολάβος είτε τραγουδιστής και μπορεί να πάρει όσο περισσότερα μπορεί γιατί το αξίζει, να τα πάρει. Και αν κάποιος είναι ο Μέσι και ο Ρονάλντο στη δουλειά του να πάρει όσα περισσότερα μπορεί. Αυτό είπα. Αλλά αυτό που είπες εσύ είναι ότι ήμουν ξεχασμένος και αναζωπυρώθηκε η καριέρα μου. Θέλω να σου πω ότι γενικά στη ζωή μου ξεχασμένος δεν ήμουν ποτέ. Δούλευα πάντα από πολύ μικρός».

«Ξεχασμένος αν το είπα, ήταν άστοχη η δήλωση μου» τόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Τριαντάφυλλος αποκρίθηκε πως: «Το είπες και για αυτό στο λέω. Επειδή είναι καταγγεγραμένο, το είπες. Εγώ στο παιχνίδι σε στήριξα γιατί ήταν εναντίον σου όλοι και την πρώτη εβδομάδα που σε βάλανε στον τάκο είπα “να, πάλι τα βάζουν με κάποιον”. Σκέφτηκα “πώς το λέει αυτό; Αφού τον στήριξα”».