Στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής κωμωδίας της ΕΡΤ, «Τα Νούμερα», θα κάνουν την εμφάνισή τους, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Στέλιος Διονυσίου. Όμως τα πράγματα για τον Φοίβο δεν θα είναι… ρόδινα.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της μουσικής σειράς «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00;

Ο Φοίβος καλεί στη «Μάντρα» τον Χρήστο Νικολόπουλο με την παρέα του, την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου. Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) και η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ), λένε στο Φοίβο ότι δεν έχει την αυθεντική λαϊκότητα που χρειάζεται για να τους υποδεχτεί. Εκείνος κάνει τα πάντα για να τους αποδείξει το αντίθετο.

Στο απολύτως άλλο άκρο, ο Μενέλαος (Γιάννης Καρακατσάνης) γυρίζει  σε βίντεο κλιπ μια πολιτικώς ορθή εκδοχή του τραγουδιού «Φούμα-Φούμα». Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) γίνεται μανιώδης vegan και τσακώνεται άγρια με τον προμηθευτή κρεάτων της «Μάντρας» (Απόστολος Γκλέτσος) τον οποίον ερωτεύεται σφόδρα η Κίρμπυ (Άννυ Θεοχάρη), εκείνος όμως κεραυνοβολείται από την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους που έρχεται τυχαία στο μαγαζί.

Ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) είναι πεπεισμένος πως ο Διονυσίου δεν είναι αυτό που δείχνει. Παράλληλα, η Παπαδοπούλου λέει τον καφέ στη Δανάη και αυτά που βρίσκει δεν της αρέσουν ιδιαίτερα. Τέλος, η Αντιγόνη (Λένα Ουζουνίδου) που είναι φανατική του Καζαντζίδη, θέλει να χαλάσει το λάιβ θεωρώντας πως ο Νικολόπουλος δεν του φέρθηκε σωστά. Αυτό θα αποτελέσει μια ευκαιρία για τον τελευταίο, ώστε να ανοίξει την καρδιά του. Αν φυσικά το λάιβ γίνει, διότι κάποιος τελευταία στιγμή κλέβει το αγαπημένο μπουζούκι του Νικολόπουλου – κι εκείνος αδυνατεί να παίξει χωρίς αυτό.