Δεύτερη αποχώρηση σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (11/10) από το ριάλιτι μόδας του Star GNTM. Η δοκιμασία με την πίτσα έκατσε βαριά στη Νάγια καθώς την έστειλε στο σπίτι της ενώ η Κάτια είχε ένα ατύχημα.

Τα 20 μοντέλα του GNTM μεταμορφώθηκαν σε pin up girls και μεταφέρθηκαν στα drive through diners της Αμερικής των 60’s.

H Αλεξία Τράικο η οποία τη Δευτέρα πήρε την καλύτερη φωτογραφία είχε το advantage, το οποίο ήταν να επιλέξει ένα από τα αυτοκίνητα της φωτογράφισης και έτσι μοίρασε και τα disadvantages ώστε να δυσκολέψει τρεις συμπαίκτριές της δηλαδή τη Βικτώρια, τη Μάρα και τη Μαρίτα.

Από τη φωτογράφηση της Δευτέρας έλειπε Κάτια η οποία είχε ένα ατύχημα.

«Είμαι λίγο καλύτερα, πονά η μέση μου και το κεφάλι μου. Βασικά χτύπησε ο αέρας μια πόρτα και με χτύπησε στα πλάγια. Έλειπα από τη δοκιμασία. Η παραγωγή έδρασε γρήγορα και με πήγανε στο νοσοκομείο, μου έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις κι ευτυχώς όλα καλά. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να παρουσιαστώ πίσω στο σετ. Χθες βράδυ γύρισα από το νοσοκομείο κι όλες οι κοπέλες έτρεξαν να με ρωτήσουν αν είμαι καλά. Μου έδειξαν πάρα πολλή αγάπη και συμπόνια και μου είπαν ότι με σκέφτονταν όλη μέρα καθώς έλειπα» επεσήμανε.

Στο πλατό οι διαγωνιζόμενες αποφάσισαν ότι πρέπει να παραμείνει, παρόλο που δεν είχε φωτογραφία.

Η εξομολόγηση της Μιχαέλας

Μετά την ολοκλήρωση της χτεσινής δοκιμασίας η 47χρονη Μιχαέλα προχώρησε σε μία εξομολόγηση λέγοντας. «Με στηρίζει το team, τα κορίτσια είναι υπέροχα και νιώθω ένα από αυτά. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα κορίτσια. Δεν μπορούσα στη ζωή να φέρω στον κόσμο άλλο ένα παιδάκι και τώρα έχω 19 κοπέλες εδώ μέσα. Πραγματικά, είναι μεγάλη κουβέντα αλλά νιώθω ευλογημένη που έχω 19 κόρες» είπε.

Νικήτρια της δοκιμασίας ήταν η Γιέβα, η οποία πήρε την πρώτη της δουλειά για φέτος.

Η Δέσποινα και Νάγια δεν ικανοποίησαν αρκετά τους κριτές και βρέθηκαν στον τάκο. Το κορίτσι που τελικά αποχώρησε ήταν η Νάγια.