Στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ALPHA επιστρέφει το J2US και υπόσχεται να φέρει άκρως διασκεδαστικές στιγμές, με 13 ζευγάρια να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή.

Φέτος, το J2US θα διαφέρει σε σχέση με κάθε άλλη χρονιά. Η υψηλή τεχνολογία θα απογειώσει τη διασκέδαση. Στο ολοκαίνουργιο πλατό του όλοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό. Σε μία σκηνή που ξεπερνά τα 1500 τμ, ο Νίκος Κοκλώνης θα υποδέχεται τα ζευγάρια που θα δίνουν ρυθμό στο πάρτι. LED walls 600 τ.μ. καλύπτουν από άκρη σε άκρη το χώρο και φωτίζουν την εντυπωσιακή μουσική σκηνή αλλά και αναδεικνύουν τα ταλέντα του σόου.

Τα 13 ζευγάρια:

Μπέσσυ Αργυράκη-Τόλης Παπαδημητρίου

Αντώνης Παπαηλίας/Λόλα-Λευτέρης Μητσόπουλος

Άρις Πετράκης-Βίκυ Κουλιανού

Μαυρίκιος Μαυρικίου-Ιλάειρα Ζήση

Βασίλης Πορφυράκης-Ματίνα Νικολάου

Τζένη Κατσίγιαννη-Βαλεντίνο

Παναγιώτης Ραφαηλίδης-Αφροδίτη Γεροκωνσταντή

Σοφία Αρβανίτη-Γιάννης Κατινάκης

Θέλξη-Σπύρος Νικολαΐδης

Στέφανος Πιτσίνιαγκας-DJ Pitsi

Ανδρομάχη-Ιωάννης Μελισσανίδης

Σώτης Βολάνης-Νάνσυ Παραδεισανού

Φωτεινή Δάρρα-Παναγιώτης Τριανταφύλλου

Οι εκπλήξεις

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει κρατήσει δύο εκπλήξεις για τη μεγάλη πρεμιέρα, καθώς απόψε θα αποκαλυφθεί το τέταρτο μέλος της κριτικής επιτροπής, που θα πλαισιώσει τη Δέσποινα Βανδη, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή.

Σύμφωνα με στοιχεία που ανέφερε ο παρουσιαστής στη «Super Κατερίνα», πρόκειται για μία γυναίκα δύσκολη, πανέμορφη και με μεγάλη καριέρα.

Παράλληλα, θα γίνει γνωστή και η παρουσιάστρια του backstage.

Ο πρώτος καλεσμένος

Ποδαρικό στο J2US θα κάνει ο Βασίλης Καρράς. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα και θα ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Καρράς είχε εμφανιστεί και πέρσι στο σόου, εντυπωσιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό.