Στο επεισόδιο της Παρασκευής (7/10) στο Asia Express, το ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star oι παίκτες κλήθηκαν να εντοπίσουν ένα εργοστάσιο πάγου σε μία αρκετά μακρινή περιοχή για τη νέα τους δοκιμασία, το οποίο βρισκόταν σε μία λιμνούπολη.

Οι διαγωνιζόμενοι έμοιαζαν χαμένοι στα αφιλόξενα νερά ενός χωριού με πολύ διαφορετικές συνήθειες από τις δικές τους

Οι εικόνες διαβίωσης των κατοίκων και η εξαθλίωση που συνάντησε ο Νάσος Γαλακτερός πήραν το μυαλό του από τη δοκιμασία και τον έκαναν να «λυγίσει» μπροστά στο ανατριχιαστικά βρώμικο θέαμα που αντίκριζε.

«Κοίτα σπίτια… Πού ήρθαμε ρε; Κοίτα πώς ζουν οι άνθρωποι! Αδιαφορώ για την αποστολή ειλικρινά και μόνο που αντικρίζω πού ζουν αυτοί οι άνθρωποι, τα παιδάκια που με χαιρετάνε με έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να καταλάβει… Με το που φτάσαμε η μυρωδιά που υπήρχε… Δεν την αντέχαμε. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι σπιτάκια ψαράδων, αποθήκες και ξαφνικά βλέπω ότι είναι τα σπίτια τους» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Βλέπω κρεβατάκια από παιδάκια, να με χαιρετάνε παιδάκια. Είναι η πιο φτωχή λιμνούπολη που υπάρχει στον κόσμο. Αν δεν το ζήσεις, αν δεν το νιώσεις, αν δεν το μυρίσεις, δεν μπορείς να το περιγράψεις και δεν ξέρω αν οι εικόνες μπορούν να δείξουν αυτό το πράγμα» είπε στο κιου.

Ο Νάσος Γαλακτερός και ο γιος του Παύλος, πάντως, κατάφεραν και ξεπέρασαν κάθε εμπόδιο στις δοκιμασίες του επεισοδίου της Παρασκευής (7/10) και στο τέλος αυτού αναδείχτηκαν οι νικητές της ασυλίας, ενώ αντίθετα η Θεοδώρα και η Κλόντια Ρασέλ τερμάτισαν τελευταίες και θα έχουν μειονέκτημα στην επόμενη αποστολή.

Επικές στιγμές με Βασάλο, Fipsterr και την… οικογένεια Χωραφά στο αμάξι – Το φυλαχτό του Δημήτρη Παππά και η «κατσάδα» της μαμάς

Για να φτάσουν βέβαια οι παίκτες στο πλωτό χωριό έπρεπε πρώτα να περάσουν διά πυρός και σιδήρου, αρχής γενομένης να βρουν το μεταφορικό μέσο που θα τους οδηγούσε στο μέρος που έπρεπε να βρεθούν.

Στους τυχερούς της ημέρας ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipsterr που βρήκαν γρήγορα αμάξι για τη διαδρομή ακόμα κι αν χρειάστηκε να στοιβαχτούν στο αυτοκίνητο έχοντας μία ολόκληρη οικογένεια συνεπιβάτες.

«Φόρτωσε γυναίκα, πεθερά, μωρά» είπε με χιούμορ στο κιου ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Με ταχύτητα κινήθηκαν και η Χριστίνα Παππά με τον γιο της, Δημήτρη.

Ο Δημήτρης έδωσε το τελευταίο του φυλαχτό στον οδηγό που δέχτηκε να τους πάει στον προορισμό τους για να τον ευχαριστήσει κάτι που δεν άρεσε στη μαμά του.

«Βρε έδωσες όλα της Παναγίας. Ρε Δημητράκο μου, το φυλαχτό είναι φυλαχτό μπορείς να το κρατήσεις. Πάντα δίνουμε στους ανθρώπους, αλλά όχι το τελευταίο σου φυλαχτό» είπε η ηθοποιός.

Για την ηθοποιό και τον γιο της, αυτή ήταν και η τελευταία τους δοκιμασία στο ταξιδιωτικό παιχνίδι, καθώς για λόγους υγείας της Χριστίνας Παππά αποφάσισαν να αποχωρίσουν.