Το Asia Express συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα στην Καμπότζη, με τα επτά ζευγάρια να αγωνίζονται στο επεισόδιο της Παρασκευής (7/10) για τη δεύτερη ασυλία. Προορισμός των σύγχρονων… «Γκιούλιβερ» ήταν η Καμπότ εκεί όπου παράγεται το διασημότερο πιπέρι του κόσμου.

Νικητές της ασυλίας και της ευκαιρίας να απολαύσουν την Ασία ως… τουρίστες και όχι ως διαγωνιζόμενοι ήταν στο τρίτο επεισόδιο του Asia Express, του παιχνιδιού του STAR ο Νάσος Γαλακτερός και ο γιος του Παύλος Γαλακτερός.

Αν και πατέρας και γιος σοκαρίστηκαν με τις εικόνες που αντίκρισαν στη δοκιμασία και τις συνθήκες διαβίωσης του κόσμου εκεί, κατάφεραν να τερματίσουν πρώτοι και να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας.

Οι «Γαλακτεροί» είχαν υποσχεθεί πως αν κέρδιζαν την ασυλία θα τη χάριζαν στην αμέσως επόμενη ομάδα, αλλά τελικά φαίνεται πως η ξεκούραση είναι… δελεαστική και άλλαξαν γνώμη!

Το disadvantage και η ξαφνική αποχώρηση

Στο race πρώτοι τερμάτισαν ο Παύλος και ο Νάσος Γαλακτερός κερδίζοντας την ασυλία, όμως όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σε αυτό, υπήρχαν και οι «ηττημένοι».

Η Κλόντια και η Ρασέλ τερμάτισαν τελευταίες και έτσι ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε στις δύο γυναίκες το disadvantage τους.

Οι δύο διαγωνιζόμενες θα πρέπει να κουβαλούν σε όλη την επόμενη δοκιμασία ένα πήλινο δοχείο, που τους δόθηκε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να το επιστρέψουν και άθικτο!

Κόντεψε να καταρρεύσει η Κλόντια Ρασέλ – Τι συνέβη;

Παρότι η Θεοδώρα και η Κλόντια Ρασέλ τα πήγαιναν πολύ καλά σε αυτήν την αποστολή, μια έντονη αδιαθεσία της μητέρας του γνωστού μοντέλου ανησύχησε πολύ την παραγωγή και τους συμπαίκτες τους.

«Ένα νερό παιδιά παρακαλώ, ένα νερό θα πέσω. Μου κόβεται η ανάσα!», είπε φανερά εξουθενωμένη η Κλόντια φτάνοντας στον τερματισμό της νέας αποστολής. Αμέσως οι συμπαίκτες της, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και οι άνθρωποι της παραγωγής έτρεξαν να τη βοηθήσουν.

Αφού κάθισε και ξεκουράστηκε για λίγο ήταν πολύ καλύτερα, ενώ έγινε ακόμα καλύτερα όταν έμαθε από τον παρουσιαστή ότι με την κόρη της είναι ανάμεσα στα τρία πρώτα ζευγάρια που προκρίνονται.

«Η μάνα μου θα μου μείνει στα χέρια» είπε η Ρασέλ στην κάμερα, με την Κλόντια να συμπληρώνει με χιούμορ: «Μετά θα έχεις τύψεις γιατί εσύ με έφερες εδώ!».

Η αδιαθεσία ήταν μάλλον… οιωνός κακού, αφού όπως προαναφέρθηκε τερμάτισαν τελευταίες στο αγώνισμα της ασυλίας και ξεκινούν με μειονέκτημα στην επόμενη δοκιμασία.

Η αποχώρηση του Δημήτρη και της Χριστίνας Παππά

Από το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας αποχώρησε οικειοθελώς για λόγους υγείας η Χριστίνα Παππά και ο γιος της, Δημήτρης, ο οποίος πριν λίγες μέρες έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Η αγαπημένη του Άννα Μπεζάν έφερε στον κόσμο το πρώτο τους μωρό και έκαναν τη Χριστίνα μία ευτυχισμένη γιαγιά.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε την αποχώρηση της Χριστίνας Παππά με τον γιο της Δημήτρη.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως στο ταξίδι μας στο “Asia Express” δεν θα συνεχίσει ο Δημήτρης με την Χριστίνα. Το επόμενο race ξεκινά με τα έξι ζευγάρια που βρίσκονται μπροστά μου», είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης σε όλους τους παίκτες.

Νωρίτερα ο παρουσιαστής είχε ενημερώσει για την αδιαθεσία που ένιωσε η Χριστίνα Παππά κατά τη διάρκεια μιας δοκιμασίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι συγκινήσεις συνεχίζονται στο Asia Express. Έχω μπροστά μου έξι ζευγάρια. Έχετε συνειδητοποιήσει ότι λείπει το ζευγάρι της Χριστίνας με τον Δημήτρη. Η Χριστίνα σήμερα ένιωσε μια αδιαθεσία, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη δοκιμασία και γι’ αυτό δεν είναι μαζί μας τώρα. Ευχόμαστε βεβαίως να είναι καλά. Είναι ο Δημήτρης μαζί της και την προσέχεις και μακάρι να είναι σύντομα κοντά μας αφού το ξεπεράσει όλο αυτό», είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

«Στεναχωρήθηκα πολύ για την Χριστίνα και τον Δημήτρη γιατί η Χριστίνα ειδικά μας είχε βάλει όλους τα γυαλιά. Ήταν απίστευτη», ήταν το σχόλιο της Ρασέλ.

«Δεν υπάρχει θέμα στεναχώριας. Αν υπάρχει θέμα υγείας, γιατί κάτι μας είπε ότι δεν αισθάνθηκε καλά, τι να μας στεναχωρήσει; Καλύτερα για τη γυναίκα να πάει σπίτι της με το παιδί της να μην ταλαιπωρούνται αν είναι θέμα υγείας», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Πρόκειται για την δεύτερη αποχώρηση στο παιχνίδι, μετά από εκείνη του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση στο πρώτο κιόλας επεισόδιο.