H Μαίρη Σταυρακέλη θα υποδυθεί τη Ζορζέτα στη νέα σειρά του Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε τη Δευτέρα (26/9) για τη νέα της συνεργασία με τους Ρέππα-Παπαθανασίου.

«Θα είμαι η μητέρα της Βάσως Λασκαράκη και της κάνω τη ζωή λίγο δύσκολη χωρίς να το θέλω. Είναι ιδιαίτερος χαρακτήρα η Ζορζέτα, την αγαπώ και συμμετέχω επίσης στη συγγραφή».

Η ηθοποιός στη συνέχεια αναφέρθηκε σε πιο προσωπικά της θέματα, όπως τη σχέση της με τον πατέρα της.

«Με τον μπαμπά μου δεν είχα πολλές σχέσεις και αυτό ήταν ένα αγκάθι στη ζωή μου. Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν απών και δεν με ενδιέφερε η άποψή του. Ας πούμε ότι συμφιλιώθηκα μαζί του πριν φύγει από τη ζωή. Ήταν ένα πολύ περίεργο κεφάλαιο αυτό στη ζωή μου, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 12 ετών», δήλωσε.

Μιλώντας για τον σύζυγό της ανέφερε πως είναι «σύντροφος ζωής».

«Ήμασταν συμμαθητές σε ένα φροντιστήριο, εκεί βλεπόμασταν και εκείνος ισχυρίζεται ότι ήμουν ο πρώτος του έρωτας. Βρεθήκαμε πλέον και κάναμε σχέση όταν ήμασταν 29 ετών. Στο γάμο μας στη Σέριφο δεν υπήρχε κάνεις άλλος πέρα από τους γονείς μας και τους κουμπάρους μας, Μιχάλη Ρέππα και Αλέξανδρο Αντωνόπουλο. Ο Θανάσης Παπαθανασίου ήρθε με την ιδιότητα του παράνυφου, έπρεπε κάπως να το δικαιολογήσουμε, γιατί δεν είχαν έρθει άλλοι αγαπημένοι μου φίλοι».

Για τη Χρύσα Σπηλιώτη που βρήκε τραγικό θάνατο στις πυρκαγιές στο Μάτι είπε: «Ήμασταν μαζί στο Ανοιχτό Θέατρο, μετά κάναμε το “Καρέ της Ντάμας”. Τα τελευταία χρόνια την είχα χάσει τη Χρύσα. Έκανε έναν μονόλογο, είχαμε μιλήσει λίγο πριν και λέμε… θα τα πούμε μετά κι έγινε όλο αυτό. Και όταν έμαθα για τον θάνατό της πάγωσα. Να, είδες; Μπλοκάρω τελείως είναι ένα θέμα που με έχει σοκάρει πραγματικά».

Στη συνέχεια περιέγραψε το άγχος και τη φοβία που της δημιουργήθηκε μετά από ένα ατύχημα με φωτιά που είχε. «Τη φοβάμαι τη φωτιά, έκαψα το πρόσωπό μου. Πάνω στο μαγείρεμα και για να μην κάψω στο σκύλο μου τράβηξα το σκεύος και κάηκα στο χέρι και στο πρόσωπο. Είπα “πάει, θα γίνω ο άνθρωπος χωρίς πρόσωπο”. Το δέρμα επανήλθε, έριξα αλόη στο πρόσωπο μου, έβαλα πάγο και κηραλοιφή. Βίωσα φωτιά και στα επτά μου χρόνια, σε ένα εξοχικό, όταν κάποιος ξέχασε φαγητό στη φωτιά και κάηκε το σπίτι ολοσχερώς».

Αποκάλυψε ακόμη πως έχει τσακωθεί στο παρελθόν με τον Κώστα Κόκλα.

«Τσακώθηκα με συνάδελφο που λατρεύω, αλλά και αυτός είχε το μεγαλείο ή τη μαγκιά να μου πει αφού τσακωθήκαμε “Μαίρη, είχες δίκιο”. Είχαμε τσακωθεί κάποια στιγμή στη σκηνή με τον Κώστα Κόκλα», αποκάλυψε.