Δύο σειρές έχουν απόψε, Δευτέρα (19/9) πρεμιέρα στον Alpha. «Ο Παράδεισος των κυριών» και ο «Σασμός» έρχονται στη μικρή οθόνη στις 20:00 και στις 21:00 αντίστοιχα.

Στις 20:00 κάνει πρεμιέρα η νέα – μεγάλη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών» και στις 21:00 επιστρέφει ο «Σασμός», η σειρά που αγαπήθηκε και συζητήθηκε όσο καμία άλλη και «έγραψε» στις καρδιές των τηλεθεατών.

Ο Παράδεισος των κυριών

Η δραματική σειρά εποχής του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών» θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 20:00 και οι τηλεθεατές θα μεταφερθούν στην αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60. Ένα λαμπερό πολυκατάστημα, δύο συνέταιροι, ένας μεγάλος έρωτας… κι ένας φόνος που θα ανοίξει το πιθάρι της Πανδώρας.

Με φόντο τον λαμπερό κόσμο της μόδας και μιας Αθήνας που μεταμορφώνεται από μέσα σε μέρα σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα αλλά και τσιμεντούπολη, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τις ζωές των ανθρώπων που δουλεύουν σε ένα πολυκατάστημα. Ανθρώπων όλων τα τάξεων της τότε αναπτυσσόμενης Ελλάδας που προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στον μοντέρνο και το παραδοσιακό τρόπο ζωής, την φτώχια και την αφθονία, τις προκαταλήψεις του παρελθόντος και τις νέες ιδέες.

Σασμός: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν

Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς «Σασμός» αντιμέτωπους με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές, νέες αφίξεις, καινούργιους ρόλους και ισχυρά διλήμματα.

Στο σημερινό επεισόδιο που θα προβληθεί στις 21:00 ο φόνος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος που όλοι περίμεναν, καταρρέει. Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική περιμένει με το νυφικό της.

Η Αργυρώ, ο Σταύρος και ο μικρός Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο. Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της μετά την απώλεια και του τελευταίου εγγονού της.

Ο Αντώνης ανακρίνει τον Μαθιό για τον φόνο του Άγγελου. Καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς. Η Καλλιόπη από την άλλη εξομολογείται στον Αστέρη ότι δεν το έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό, όμως αυτή τη φορά, βρίσκεται στα χέρια του παπα Μιχάλη… Ο άνθρωπος που καλύπτει θα αλλάξει για πάντα τον Σασμό.

(δείτε εδώ όλους τους νέους ηθοποιούς που μπαίνουν στη σειρά)