Την παρουσίαση του προγράμματος της πραγματοποίησε η ΕΡΤ το βράδυ της Τρίτης (06/09) με τον Κωνσταντίνο Ζούλα να υποδέχεται όσους παρευρέθηκαν στον κήπο του Ραδιομεγάρου.

Ο πρόεδρος του  Δ.Σ. της ΕΡΤ και ασκών χρέη διευθύνοντος συμβούλου, Κωνσταντίνος Ζούλας, μίλησε για το γεγονός πως η δημόσια τηλεόραση πλέον έχει μπει δυναμικά στη μυθοπλασία ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην μουσική εκπομπή «Μουσικό Κουτί».

«Θα σας το πω όπως ακριβώς το αισθάνομαι. Είμαστε υπερήφανοι που η ΕΡΤ, ύστερα από 23 ολόκληρα χρόνια, επέστρεψε στην καθημερινή μυθοπλασία. Είμαστε υπερήφανοι, καθώς σε διάστημα, μόλις 36 μηνών, οργανώσαμε και προβάλλουμε 19 νέες σειρές ελληνικής μυθοπλασίας, 39 νέες σειρές ντοκιμαντέρ και εκπομπές πολιτιστικού περιεχομένου και 23 ολοκαίνουργιες εκπομπές ψυχαγωγίας, μεταξύ των οποίων και το “Μουσικό κουτί”, που αναγνωρίζεται πλέον από όλους ότι άλλαξε την τυπολογία της μουσικής εκπομπής στη χώρα μας» ανέφερε αρχικά ο κ. Ζούλας.

Στην συνέχεια και αφού εντόπισε σε ποιο σημείο του κήπου βρισκόταν ο Νίκος Πορτοκάλογλου (ο οποίος μαζί με τη Ρένα Μόρφη παρουσιάζουν την εκπομπή) και παρακολουθούσε την εκδήλωση, απευθύνθηκε σε εκείνον λέγοντας του: «Τελείωνε τις συναυλίες για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα» προκαλώντας γέλιο στους παρευρισκόμενους.